Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Femeile puternice nu cer și nu cerșesc. Ele pleacă la momentul potrivit…

in Diverse de

Îți place un bărbat. Se pare, că şi el te place. Vă plimbați împreună, aveți acei fluturi în stomac și deja visezi la nuntă.

La bărbat însă, în acest moment, se declanșează radarul anti-iubire – și dispare brusc. Rămâi singură, sperând în secret că este gay, doar să alungi gândul că nu te place.

Bine, poate e puțin exagerat, dar uneori există astfel de momente în relații când te-ai relaxat și crezi că totul este bine, iar el brusc nu te mai sună.

Apoi, îţi dorești să-i scrii un mesaj de dragoste, să-l faci să înțeleagă cât de bine v-aţi simțit împreună. Te rog, nu fă asta. El se va speria şi mai mult, se va gândi că ești obsedată de el.

De ce să nu faci şi tu ceea ce a făcut el? Pentru că există multe semne care îţi spun să “Fugi de el!”, însă tu eşti orbită de dragoste și nu observi nimic.

E timpul să nu mai faci astfel de greșeli. Ajunge să te agăți de bărbatul care cu un picior deja e în afara relației. Viața este prea scurtă și există mulți alți bărbați promițători.

Femeile puternice nu cer și nu cerșesc. Ele pleacă în momentul în care încep să se simtă nedorite. Dacă încă nu poți înțelege care este acest moment, iată câteva semne:

– el nu încearcă să găsească timp pentru a se întâlni cu tine.
– indiferent cât de ocupat este, dacă vrea, va găsi întotdeauna o cale să vă întâlniți.
– când începe să caute scuze, e timpul să cauți alt bărbat.
– se comportă indiferent.

Cel mai bun lucru în bărbați, este că majoritatea dintre ei pot fi citiți uşor – ei nu sunt atât de complicați precum femeile.

Doar acceptă ceea ce vezi în comportamentul său şi nu spera că se va schimba, privește realitatea în față.

Ultimile din

Mergi la SUS