Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Au fost facute publice SECRETELE DE FRUMUSETE ale lui Marilyn Monroe. Imaginea de DIVA era obtinuta cu ajutorul unor TRUCURI BIZARE

in Diverse/Monden de

Marilyn a ajuns sa fie un model de frumusete urmat de milioane de femei din lumea intreaga. Putini stiu ca femeile din elita Hollywood si-au creat in timp propriile metode pentru a-si pastra virtutea cea mai de pret: frumusetea lor.

Vedetele ar face absolut orice ca sa arate intotdeauna impecabil. Imaginea este totul pentru ele, iar asta inseamna ca apeleaza la diverse trucuri de infrumusetare, unele chiar bizare.

De exemplu, Marilyn Monroe avea o obsesie in a folosi cinci nuante de luciu de buze si ruj – rosu inchis pe colturile exterioare ale buzelor, nuante usor mai deschise in mijloc pentru a adauga dimensiuni şi note foarte luminoase pe creasta buzelor superioare si inferioare.

Un alt obicei bizar marca Marilyn Monroe a fost de a dormi in sutien, pentru a impiedica sanii sa se lase si deseori aplica sub sutien bucatele de marmura pentru a da impresia sfarcurilor ferme, indispensabile imaginii ei pline de senzualitate.

Ultimile din

Mergi la SUS