Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dragnea: “Eu nu iau în calcul demiterea întregului Guvern”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, recent, pe fondul zvonurilor privind o remaniere guvernamentală, că nu ia in calcul demiterea întregului Guvern ci va lua în calcul finalizarea evaluării miniştrilor, care trebuie să arate dacă programul de guvernare va fi pus în practică în totalitate.

   Într-un interviu publicat pe pagina oficială a PSD, preşedintele partidului, Liviu Dragnea, caută să pună capăt zvonurilor privind o schimbare de guvern sau de premier sau o ruptură între Guvern şi coaliţia PSD-ALDE. Întrebat cu privire la declaraţiile preşedintelui executiv al PSD, Niculaie Bădălău, cum că PSD are destui oameni compenetţi care să-l schimbe pe actualul premier Sorin Grindeanu, şi că chiar Preşedinţia ar fi de acord cu numirea altui premier, Dragnea a replicat că Bădălău este “un foarte bun scenarist și foarte informat“. “Eu le-am spus tuturor colegilor mei, le-am transmis de aseară, le spun și acum să înceteze cu aceste scenarii și cu aceste dispute, pentru că este important să finalizăm acea evaluare care se poate termina foarte bine pentru toată lumea sau foarte bine pentru români“, a mai spus şeful social-democraţilor.

Chiar dacă există voci care spun că actualul Guvern nu prea pune în practică programul de guvernare asumat, Dragnea e de părere că întâi trebuie văzut dacă acele voci au substanță în realitate, iar aceasta se va constata după evaluarea miniştrilor din Guvernul Grindeanu. El nu crede că se va ajunge ca majoritatea celor din conducerea PSD decide schimbarea premierului, deoarece îl iubeşte foarte mult şi că evaluarea miniștrilor se va încheia “într-o săptămână, două“.99% din Guvern ține cu minea conchis Liviu Dragnea (foto. psd.ro)


Ultimile din

Mergi la SUS