Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Daţi în urmărire, prinşi de Poliţie

in ExtraNews de

   Poliţia Română a anunţat că, în ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate, au fost depistate 128 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

   În perioada 14 – 20 aprilie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 85 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 61 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori. De asemenea, au mai fost depistate 43 de persoane fate în urmărire, dintre acestea, 30 având emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Alte cinci persoane aveau mandate de arestare preventivă, cinci aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar trei aveau sentințe penale de internare.

   Astfel, un bărbat, de 42 de ani, din Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani și 11 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de aderare la grup infracțional, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani a fost depistat în Arad, fiind încarcerat în Penitenciarul Arad. La Constanța polişiştii au depistat, la data de 17 aprilie, un bărbat de 53 de ani, din localitatea Ion Corvin, județul Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 7 ani pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. La data de 14 aprilie, un bărbat de 42 de ani, din Siliștea, județul Brăila, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani de închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier, a fost depistat și încarcerat în Penitenciarul Arad. (foto: Poliţia Română)


Ultimile din

Mergi la SUS