Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Daniel Constantin, despre Congresul ALDE: “O zi în care abuzul primează în fața democrației”

in ExtraNews/Politic de

   “Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi în care ALDE să iasă întărit, a fost transformată într-o zi în care abuzul primează în fața democrației interne. Nu voi participa la un congres convocat în mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om”, a spus Daniel Constantin, pe pagina sa de facebook, referitor la Congrresul ALDE care are loc în aceste zile.

   Constantin adaugă că şi-ar fi dorit ca la congres să le fi mulțumit “tuturor membrilor ALDE care au muncit cu adevărat pentru ca partidul să fie astăzi în Parlament și la guvernare” dar o voi face însă de fiecare dată când se va întâlni cu ei. El mai apune că, în mod special, are prețuire pentru colegii săi din Partidul Conservator, pe care l-a reprezentat timp de şapte ani în calitate de președinte.  “Am preluat conducerea PC în 2010, când partidul avea numai 4 parlamentari, iar în 2012 am ajuns să avem 21 de reprezentanți în parlament. Din acești 7 ani, Partidul Conservator a fost reprezentat în actul de guvernare timp de aproape 4 ani, prin oameni comp etenți, valoroși, care au demonstrat profesionalism în exercitarea funcțiilor publice. Sunt bucuros că, spre deosebire câțiva colegi care spun astăzi ca “ei sunt ALDE” și care vor candida la funcții de conducere, eu am făcut parte dintr-un singur partid toată viața mea politica!“, a adăugat Daniel Constantin.

Călin Popescu Tăriceanu spune în schimb, că il doare faptul că Daniel Constantin se numără printre cei care au ales să atace și chiar să dea în judecată partidulşi că “trădarea” acestuia o consideră un episod trist, dar, în același timp, încheiat”.

Constantin este atacat şi pe pagina web a ALDE Bucureşti unde este acuzat că vrea cu tot dinadinsul să ne convingă de lipsa lui de caracter și de faptul că tot ce a obținut în cariera sa politică s-a facut prin șantaj și pe băgatul cuțitului în spatele celui datorită căruia este și azi în Parlament“, că “duce un război al intereselor personalecă “este dirijat de interese, orgolii și frustrări”. (foto: pagina facebook Daniel Constantin)


Ultimile din

Mergi la SUS