Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cumpanasu reapare si se autoinvita la Cotroceni, la intalnirea lui Iohannis cu familia Melencu: „De ce doar ei?”

in ExtraNews de

Alexandru Cumpanasu se autoinvita la Palatul Cotroceni dupa ce a aflat ca presedintele Iohannis se va intalni cu familia Luizei Melencu. In campania electorala, Cumpanasu l-a acuzat pe Iohannis de legaturi cu „clanurile mafiote”.

„Iohannis a invitat vineri la Cotroceni familia Melencu. Intrebare din partea famiiliei Macesanu/Cumpanasu: De ce doar familia Melencu? Ne abtinem deocamdata de la comentarii si speculatii.

Asteptam un raspuns din partea Presedintelui. Memoriul pentru intalnire noi l-am depus acum 4 luni. Daca aceasta este problema si s-a pierdut, maine il mai depunem inca o data. Si noi asteptam raspunsuri despre Alexandra”, a scris Alexandru Cumpanasu pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie pe care Gheorghe Dinca a marturisit ca a ucis-o.

„Am rugat pe un coleg consilier prezidential sa o primeasca pe doamna Melencu vineri”, a spus seful statului la Palatul Cotroceni.

El a fost intrebat daca a fost informat cu privire la faptul ca DIICOT a stabilit miercuri ca exista un alt suspect in cazul Caracal.

„Este o informatie publica”, a raspuns Iohannis.

Un barbat de 44 de ani a fost retinut pentru viol in dosarul ‘Caracal’, a anuntat, miercuri, procurorul sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu. Inculpatul, care facea parte din anturajul lui Gheorghe Dinca, este suspectat ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

Ultimile din

Mergi la SUS