Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU ACUM DUPA ALEGERI: ”AM CHELTUIT 300.000 EURO ÎN CAMPANIE! ERAU TOATE ECONOMIILE FAMILIEI”

in ExtraNews de

Alexandru Cumpănașu a declarat că a cheltuit în această campanie electorală toate econimiile familiei. ”Cam 300.000 euro”, a spus unchiul Alexandrei Măceșanu.

300.000 euro l-a costat pe Alexandru Cumpănașu visul de a deveni Președinte al României, vis care s-a încheiat abrupt cu un rezultat de 1,5%. Unchiul Alexandrei Măceșanu spune că a cheltuit în campanie toate economiile familiei și că din donații a strâns doar vreo 15.000 euro.

”Eu nu am cum să ies decât ca un învingător din această bătălie cât timp candidatul pe care dumneavoastră l-ați avut a fost candidatul dumneavoastră. N-a fost candidatul unui partid. Am intrat în bătălia aceasta cu niște bani puși deoparte, sunt banii mei. Sunt 300.000 euro și în seara asta pot să vă spun lucrul acesta. Am investit 300.000 euro în campania aceasta. Am investit în broșuri, în deplasări, în investigații.

Eu vreau să văd cât de transparenți vor fi cei de la partide pentru a vedea… Mi-am pus practic la bătaie și am cheltuit toate economiile familiei. N-are nici o importanță, nu e o chestie de victimizare. Eu cred că am făcut un lucru bun pentru mine, pentru poporul român și pentru familia mea. Nu am primit un leu, decât ce am strâns de la o parte dintre dumneavoastră care ați trimis acele contribuții, fiecare cât a putut – 50, 100 de euro – s-au strâns undeva în jur de 15.000 euro în total”, a povestit Alexandru Cumpănașu într-un live postat la câteva ore după închierea votării.


Ultimile din

Mergi la SUS