Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ce paste și penne îți plac de la Presto ?

in Diverse de

Una din cele mai simple dar delicioase mâncăruri sunt pastele. Tipic italiene, au depășit demult barierele culturale și au ajuns în meniul tuturor restaurantelor din lume. Le poți comanda și online și te poți bucura de savoarea unor paste de tip penne, cu sos și diferite alte ingrediente (parmezan, șuncă, etc).

La Presto ai la dispoziție o varietate mare de preparate cu penne. Pastele penne, în formă de mici tubulețe, sunt nelipsite din rețetele tradiționale italienești. Presto dă valoare preparatelor cu penne, oferind clienților produse diversificate, pe gustul oricui. 

Varianta Penne Presto te răsfață cu gustul sosului quattro formaggi, șuncă fină, ciuperci, sos din brânză și parmezan din belșug, combinate cu cele mai bune penne din grâu dur. Iar dacă simți nevoia să mai adaugi ingrediente, poți solicita extra ciuperci sau măsline, de ce nu? Unii iubesc sosul quattro formaggi și cer un supliment, iar pastele aburinde sunt livrate rapid de Presto, direct la tine acasă. 

Penne Carbonara

Printre cele mai apreciate mâncăruri cu paste penne se numără Penne Carbonara. În meniul online Presto ai la dispoziție o specialitate cu penne, bacon, ou, sos și parmezan, gătită conform unei rețete deosebite. Sosul gran cucina le oferă o savoare minunată, iar baconul rumenit se combină cu aroma de parmezan și ou. 

Legenda spune că pastele carbonara provin din bucătăria muncitorilor din Munții Apenini, unde se ocupau cu cărbunii din lemn, de aici și denumirea de carbonara. Rețeta acestor paste a devenit celebră în întreaga lume iar acum poți comanda online, direct acasă aceste penne carbonara, de la Presto. 

Penne Pollo e Gorgonzola

Dacă îți place puiul și dorești să îl combini o brânză specială, atunci rețeta ideală de paste recomandată de Presto este Penne pollo e gorgonzola. Delicioase și aburinde, aceste penne conțin parmezan, piept de pui și un sos deosebit cu brânză gorgonzola – blue cheese.  Pastele combinate cu sos cremos de brânză au cucerit admirația clienților care comandă la Presto. Gustul unic al brânzei gorgonzola de origine italiană dă savoare acestui fel de a prepara pastele penne. 

Alege una din varietățile de penne preparate la Presto și oferă-ți o masă în stil italian, cu cele mai gustoase paste,  pregătite cu ingrediente proaspete. 

Ultimile din

Mergi la SUS