Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cum să te simți bine în grădina de flori care este în apropierea casei tale? Iată formula bucuriei!

in Diverse de

Din moment ce fiecare persoană aspiră către frumos, liniște și pace, ce te reține să nu îți găsești o oază de recreere? Când această oază se găsește în mijlocul naturii este ideal, deoarece simți că te afli în comuniune cu aceasta și, mai mult decât atât, ești mai aproape de Creator. Se spune că este bine să culegi sau să te bucuri de florile care se află în apropierea casei tale, să bei apă din izvorul de unde se adapă caii, să te trezești dimineața pentru a auzi cântecul păsărelelor. De aceea, în continuare vei descoperi care este formula bucuriei care nu întârzie să apară atunci când te afli în sânul naturii.

 

Vizitează grădina de flori din apropierea casei tale!

Fiecare anotimp vine cu frumusețile sale  și toate acestea se observă în mijlocul naturii. Se spune că „natura este perfectă, noi nu”, însă poți profita la maxim de frumusețile care apar de fiecare dată în drumul tău. Dacă te uiți cu atenție în jur și dacă asculți trilurile păsărelelor care te vizitează este imposibil să nu te simți bine, cu „bateriile încărcate”. 

După o zi solicitantă chiar se recomandă să te plimbi în aer liber alături de persoane dragi. Când în parc ai bănci pe care te poți așeza este ideal să răsfoiești sau să citești o carte care să-ți fie de folos. La stephanus.ro găsești o mulțime de soluții pentru a descoperi tainele vieții curate sau liniștite și vezi aici Biblia traducere Cornilescu cu ajutorul căreia poți evolua în dragoste, în nădejde și în credință. Vei simți o adevărată binecuvântare în timp ce o citești și, mai mult decât atât, vei simți prezența Duhului Sfânt.

Ce observi în parc?

 • Primăvara te poți bucura de renașterea naturii și de verdele crud care apare pe măsură ce temperatura aerului crește.
 • Vara începe cu apariția florilor multicolore și cu vizita păsărelelor care își fac cuiburi în copacii din apropiere. Mai mult, trandafirii de pe alei îți dau senzația unei grădini de poveste.
 • Toamna poți asculta foșnetul pădurii și te poți bucura de culorile pastelate ale frunzelor.
 • Iarna ai ocazia să te bucuri de albul imaculat al zăpezii în compania micilor vrăbiuțe care mai vizitează parcul.

 

Care sunt pașii pentru a avea bucurii? Sfaturi și recomandări

 

 1. Deschide ochii minții și observă fiecare schimbare din jurul tău!
 2. Fii permanent conectat cu Dumnezeu prin intermediul rugăciunii!
 3. Ascultă cu atenție cântecul păsărelelor și vei avea senzația că acestea spun rugăciuni, mai ales dimineața când te trezești!
 4. Iartă-i pe cei care ți-au greșit și iubește-i din tot sufletul!
 5. Să trăiești frumos în fiecare zi ca și cum ar fi sărbătoare!
 6. Să muncești cu drag și vei avea spor binecuvântat!
 7. Să-ți menții cele  mari virtuți creștine: Credința, Nădejdea și Dragostea!

 

Din înțelepciune populară se mai recomandă:

„Totdeauna, lucrul tău

Să-l începi cu Dumnezeu

Unde-I El, cu harul Său

Niciun lucru nu e greu.”

 

Dacă înțelegi că bucuriile se pot descoperi în cele mai simple lucruri sau în cele mai nesemnificative trăiri și reușești să unești libertatea cu responsabilitatea ești pe calea cea bună.

 

Așadar, tu cum vrei să trăiești frumos și să te simți bine? Răspunsul se află chiar la tine!

Ultimile din

Mergi la SUS