Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

„Casa aia frumoasă pe care au filmat-o, nu a fost niciodată a mea! Emisiunea „Visuri la scheie” foloseşte traumele oamenilor necăjiţi doar pentru AUDIENŢĂ?! Iată ce am aflat

in ExtraNews de

Conform aflasitu.ro preluat de ioanacuzino.net și ro.blastingnews.com, o femeie din Slobozia a crezut că viața i se va schimba după ce Dragoș Bucur a venit la ea acasă. Povestea sa a fost prezentată la televizor în cadrul emisiunii ,,Visuri la cheie” iar faptul că femeia avea o fetiță grav bolnavă a impresionat foarte mult audiența.

Dar ni se spune că visul ei a rămas doar în filmare deoarece oamenii care trebuiau să le construiască casa doar au dărâmat-o și nu au construit una nouă!Se pare, sau cel puțin asta ni se servește, că acea casă care a fost arătată la finalul emisiunii nu era a lor, ci o casă pe care nu o văzuseră niciodată, lucru extrem de dureros pentru o mamă care a crezut că de atunci va putea oferi fiicei bolnave un trai decent.

Conform aceleiași surse, victima a cerut explicații realizatorului emisiunii, dar i-a fost oferită o sumă de bani în schimbul tăcerii. Acesta i-a spus că tot ce se întâmplă este doar o ficțiune, și că ei o vor ajuta doar financiar.Femeia ar fi fost în mod clar dezamăgită de ceea ce a trăit și ar fi povestit prietenilor, apoi presei locale din Slobozia.Emisiunea ,,Visuri la cheie”, prezentată de actorul Dragoș Bucur este difuzată pe Pro Tv și se bucură de un real succes, iar acest lucru este confirmat de cifra impresionantă a audienței.

Dar oare acest gen de emisiuni nu oferă o simplă ficțiune în afara suferinței oamenilor prezentați, doar pentru audiență? Oare care să fie adevărul?

Răspunsul pare să fi venit de la site-ul din Slobozia citat de aflasitu.ro (site care acum nici nu mai funcționează, apropo), care a ținut să precizeze:,,Un site obscur, al cărui nume nu merită să fie publicat, s-a folosit de numele ziarului Obiectiv Ialomița (menționat în articol ca „Obiectiv de Slobozia”) pentru a da credibilitate unui articol cu date false despre emisiunea Visuri la Cheie de la PROTV, legat de un caz din Slobozia.

Precizăm ca redacția noastră nu a publicat niciodată vreun articol despre emisiunea PROTV – Visuri la Cheie, de la Slobozia.”Iar beneficiara proiectului din Slobozia a precizat într-un comentariu pe Facebook:,,Liliana Ion: Nu stiu ce e in mintea celei care a scris articolul. Din fericire eu locuiesc la bloc – ce casa sa mi se darame?

Apartamentul meu a fost renovat si utilat dupa ultima moda, ceea ce eu nu as fi reusit sa fac in ani! Viata noastra s-a schimbat in bine datorita acestei echipe minunate. MULTUMESC Visuri la cheie si sponsorilor”.Drept urmare, cei care acuzau emisiunea că se folosesc de suferința oamenilor pentru audiență sunt chiar cei care inventează un scandal pentru audiență! Un caz care trebuie cunoscut pentru a înțelege cum merg lucrurile într-o bună parte a Mass-Mediei românești.

Ultimile din

Mergi la SUS