Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ea o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct

in Monden de

Simona Gherghe (38 ani)  trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, cu care are o relaţie de mai bine de trei ani. Însă, deşi pe mâna dreaptă a Simonei a apărut de ceva timp un inel de logodnă, cei doi îndrăgostiţi nu s-au grăbit să ajungă la altar. 

Totuşi, au bifat cea mai importantă dorinţă din viaţa lor după ce au anunţat cu bucurie că vor deveni părinţii unei fetiţe în acest an. Chiar dacă vestea i-a luat pe toţi prin surprindere, îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că încercau deja de ceva vreme să aibă un copil, iar minunea s-a produs într-un final. Însă, fanii Simonei Gherghe îşi pun acum o întrebare: cine va prezenta mai departe emisiunea Acces Direct?

Deşi se zvoneau iniţial alte nume de vedete care îşi doresc postul Simonei Gherghe, se pare că cea mai probabilă variantă în acest moment este venirea la Acces Direct a iubitei lui Mircea Badea, Carmen Brumă, cea care a tot dat de bănuit că plănuieşte o mutare profesională încă de anul trecut.

Chiar dacă s-au vehiculat multe nume, cea mai probabilă fiind varianta revenirii pe sticlă a Mirelei Boureanu-Vaida, iată că prin “târgul” monden se zvoneşte că adevărul ar fi cu totul altul! Cea care are cele mai multe şanse să devină prezentatoarea care o va înlocui pe Simona Gherghe este… Carmen Brumă! În luna noiembrie a anului trecut, iubita lui Mircea Badea a aruncat nişte “fumigene” prin presă, anunţând discret că i-ar plăcea să prezinte pentru prima dată un reality-show şi să se şi lanseze în afaceri, cu o sală de fitness. Mulţi s-au întrebat de ce face brusc astfel de declaraţii, ţinând cont de faptul că vedeta prezenta deja o emisiune la un post de televiziune.

Însă, toate aceste zvonuri par să fie susţinute chiar de declaraţia făcută de Carmen Brumă la începutul acestui an. „2017 a venit cu multe provocări interesante aşa că mă văd nevoită să renunţ la unele dintre proiectele actuale, oricât de dragi mi-ar fi. Mulţumesc tuturor celor care au urmărit HAPPY LIFE BY CARMEN BRUMĂ şi echipei de la HAPPY CHANNEL!”, anunţa aceasta pe contul ei de Facebook. Rămâne de văzut dacă se va realiza într-un final această mutare de care vorbeşte tot Bucureştiul fiindcă iubitei lui Mircea Badea i-ar fi mai uşor să-i fie mai aproape acestuia, iar postul “vânat” nu este deloc unul de neglijat!

Sursa: cancan.ro


Ultimile din

Mergi la SUS