Camelia Mitoşeru, reactie dura după anunţul divorţului dintre fiul ei şi Noemi. „Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a …”

in Monden de

Persoana cea mai afectată de divorţul dintre Mihai Mitoşeru şi Noemi este fără doar şi poate Camelia Mitoşeru, mama îndrăgitului prezentator. Actriţa le-a fost mereu alături celor doi, iar vestea separării a întristat-o teribil.

Camelia Mitoşeru a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre divorţul dintre fiul ei şi Noemi. Marea actriţă a spus lucrurilor pe nume, cu greu, însă, pentru că vestea a distrus-o, Noemi fiind ca şi o fiică pentru ea. Camelia Mitoşeru a povestit că totul între ei ar fi început să se schimbe de la moartea tatălui lui Noemi. Acesta a murit brusc, în urma unor probleme cu inima, cu puţin timp înainte ca cei doi să facă cununia religioasă.

Camelia Mitoşeru a precizat că fiul ei a fost cel care a deschis divorţul după ce a văzut că lucrurile între ei nu se schimbă. Iniţial, toată lumea a crezut că este vorba doar de o pauză, însă în cele din urmă situaţia a fost mult mai serioasă.

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva. El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.