„Mami, nu mai rezist, sunt pregătit să mor”! Apelul disperat al unei mame care încearcă să-și salveze băiețelul grav bolnav

in Diverse de

„Mami, nu mai rezist, sunt pregătit să mor”! Apelul disperat al unei
mame care încearcă să-și salveze băiețelul grav bolnav

“Mi-a spus că nu mai rezistă. Că durerea este prea mare. Singurul lucru
pe care și-l dorește este ca un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai. Ce
mai pot să fac, ca mamă, în situația asta?” Citeste continuarea – ->

Un băiețel care va împlini 14 ani pe 21 septembrie suferă de o boală gravă. El i-a mărturisit mamei sale că nu mai vrea să trăiască.

Drama unui baietel de 14 ani. „Mi-a spus că nu mai rezistă. Că durerea este prea mare. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai. Ce mai pot să fac, ca mamă, în situația asta?”, a spus mama lui Rhys.

Drama unui baietel de 14 ani
„Oamenii i-au mai scris în trecut, de Crăciun. A deschis plicurile cu atâta bucurie…au fost câteva sute. Îl vedeam cum i se lumina chipul, cu fiecare cuvânt pe care îl citea. Vă rog, altceva nu știu ce să fac! E un copilaș atât de bun și de vesel, în mod normal. Doar că, din cauza durerii constante, nu mai are putere să lupte, s-a dat bătut. Știu că suferă, dar nu pot să îmi imaginez viața fără el”, a adăugat femeia, conform a1.ro.

Apelul mamei pentru oamenii din întreaga lume
Femeia a făcut apel către oamenii din întreaga lume, să îi scrie micuțului și să îl încurajeze. Cine vrea să îi scrie un mesaj de încurajare lui Rhys o poate face la adresa: 40 Whalley Avenue, Bolton, BL1 5UD, Marea Britanie.

Băiatul de 14 ani suferă de o boală genetică rară, care îi atacă pielea. Rănile îi acoperă aproape tot corpul micuțului, iar majoritatea sunt infectate. El nu poate merge, fiind blocat într-un scaun cu rotile. Medicii le-au spus părinților să se aștepte să nu trăiască prea mult.