Ce spun medicii despre Alexandru Cumpănașu. Există surse care susțin că medicii spun că ar fi în stare gravă.

in ExtraNews de

Sunt nu mai puțin de șase săptămâni de la tragedia de la Caracal, iar familia Alexandrei Măceșanu trece prin noi momente de panică. Conform România TV, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a suferit un preinfarct. Starea acestuia este stabilă, mai anunță postul TV.

Momente grele, luni seara, pentru Alexandru Cumpănaşu: invitat la o emisiune de televiziune, bărbatul a acuzat că nu se simte bine şi a ajuns de urgenţă la spital, pentru investigaţii.

Alexandru Cumpănașu s-a simțit foarte rău și a mers de urgență la un Spitalul Floreasca din București, unde a primit îngrijiri medicale. Doctorii care l-au consultat i-au dat un verdict îngrijorător: preinfarct.

Aflat în lupta pentru aflarea adevărului despre dispariția nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, bărbatul a fost azi-noapte în platoul emisiunii prezentată de Victor Ciutacu, “Punctul Culminant”. Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână, iar la finalul emisiunii, el a mers la spital. Potrivit primelor informații, bărbatul a suferit un preinfarct. Starea candidatului la alegerile prezidențiale din acest an este una stabilă acum, potrivit România TV.

Conform primelor informații, bărbatul a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână. Imediat după ce a luat parte la o emisiune TV, luni seară, acesta s-a dus la spital, unde a fost supus unui control amănunțit.

Luni seară, Alexandru Cumpănașu a anunțat că familia Alexandrei va solicita un experiment judiciar în afara țării privind modul în care ar putea fi ars un cadavru într-un butoi ce are caracteristici identice cu cele ale butoiului descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă.Loading...