Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Băsescu despre Steaua: “Armata trebuie să înţeleagă faptul că fotbalul bugetar s-a încheiat”

in Diverse/ExtraNews de

   Într-o postare recentă pe pagina sa de facebook, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a comentat situaţia de la “Steaua” şi despre şicanele dintre Armată şi Gigi Becali.

   Sub titlul “Greu de înţeles ce vor generalii”, Băsescu spune că “armata a declanşat un război crâncen în justiţie cu Gigi Becali şi echipa lui de fotbal. Obiectivul declarat fiind acela de a înfiinţa o nouă echipă a armatei care să recupereze gloria din vremea CCA-ului lui Voinescu, Toma, Constantin, Apolzan, Sorin Avram, Pavlovici, Cacoveanu sau Creiniceanu şi a Stelei lui Duckadam, Lăcătuş, Belodedici, Piţurcă, Boloni, Iovan, Bumbescu, Bălan, Majearu, Balint sau Iordănescu.Şi care ar fi obiectivul? O nouă echipă departamentală? Asta nu se poate în fotbalul profesionist“.

   “Până una alta, ce au reuşit generalii a fost să şteargă din fotbalul european numele respectat şi de tradiţie “Steaua Bucureşti”. Pentru isprava asta eu v-aş cam împuţina stelele de pe umeri domnilor generali. Oare nu se găseşte un om lucid (Şeful Statului Major al Armatei sau Ministrul Apărării) care să le spună generalilor roşi de pasiunea reînfiinţării unei echipe de fotbal că problemele lor sunt legate apărarea ţării, de dotarea armatei, de situaţia trupelor din Afganistan, de situaţia de securitate din Marea Neagră sau de la frontiera de Nord şi de Est? Armata trebuie să înţeleagă faptul că fotbalul bugetar s-a încheiat şi că fotbalul de performanţă a devenit o afacere privată“, a mai spus Băsescu, adăugând că, deşi nu îi place de Gigi Becali, totuşi, el este finanţatorul echipei.

   Despre preferinţele sale fotbalistice, gostul preşedinte spune, într-un comentariu la acelaşi text, că a copilărit cu CCA şi a crescut cu Steaua, chiar dacă, pe perioada cât a fost ministru al transporturilor s-a “rapidizat” puţin. (foto: pagina facebook Traian Băsescu)


Ultimile din

FALSIFICAREA CĂRNII

Sub denumirea de carne se înțelege partea comestibilă a animalelor, a păsărilor,
Mergi la SUS