Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO: Astronauții NASA raportează fenomene inexplicabile: „Există extrem de multe dovezi ale faptului că alte civilizații ne contactează de mult timp”

in Curiozitati de

Dacă sunteți o persoană normală, conectată la mass-media și internet, cu viață socială, este foarte probabil că ați observat că în ultimii ani ni se „vinde” pe toate canalele și prin toate mijloacele un proiect global grandios: colonizarea planetei Marte.

Filme (vorbim de proiecte de propagandă foarte serioase, cu bugete cât ale unor țări mici și audiență planetară),  emisiuni, show-uri televizate, simulări în studio, jocuri pe calculator – toate ne spun zilnic apăsat și clar, precum picătura chinezească, un singur lucru: Trebuie să mergem pe Marte!

De pe planeta roșie emit non-stop Opportunity și Curiosity, doi roboți (din șapte, câți au fost trimiși în 45 de ani) trimiși acolo în 2004 și 2011 și care ar fi trebui să supraviețuiască o perioadă foarte limitată. Cumva, însă, exploratorii teleghidați de NASA au ocolit toate pericolele unei lumi extraterestre și culeg în continuare și trimit acasă date tehnice și fotografii cu suprafața planetei sterpe. Dar e Marte chiar atât de stearpă?

Curiosity: sunt patru ani de când acest robot explorează fără încetare planeta Marte. Ce a descoperit el acolo numai NASA știe…

Tot de câțiva ani încoace se mai petrece un fenomen surprinzător: înalți demnitari, oameni importanți din armată, dar și astronauți au decis că este timpul să rupă tăcerea și să povestească lumii întregi ceea ce au aflat despre civilizațiile extraterestre. De ce se întâmplă toate acestea?

Consilierul lui Barack Obama cere dezvăluirea adevărului

Una dintre cele mai influente persoane care s-au alăturat acestui fenomen este chiar John Podesta, șeful Statului Major al fostului președinte Bill Clinton, consilier al lui Barack Obama, dar și șef al recentei campanii prezidențiale a lui Hillary Clinton. Recent, Podesta a făcut o afirmație curajoasă cu privire la existența altor civilizații în univers.

„Este momentul să spunem adevărul despre acest subiect. Există declarații din sursele cele mai credibile – care au ocupat poziții care le-au permis să afle adevărul – despre un fenomen fascinant, a cărei natură nu a fost încă stabilită.”, a declarat acesta.

De asemenea, potrivit CNN, Podesta este unul dintre politicienii preocupați de fenomenul OZN și de posibila existență a unei civilizații extraterestre și acuză guvernul american că ține la secret dovezi cu privire la existența acestora. „Guvernul american ar trebui să răspundă la întrebările absolut legitime pe care oamenii le au cu privire la fenomenele bizare care se petrec”, a spus Podesta, citat de CNN.

Astronauții NASA raportează fenomene inexplicabile

Iar Podesta nu este singur în această luptă. În ultimii doi ani, persoane cu funcții înalte din lumea politică, din mediile gubvernamental și militar, au vorbit deschis despre fenomenul OZN, sugerând că acesta este cât se poate de real și merită să i se dea mai multă atenție.

Una dintre cele mai avizate și importante declarații despre existența civilizațiilor extraterestre și a OZN-urilor îi aparține dr. Brian O’Leary, fost astronaut al NASA și profesor de fizică la prestigioasa Universitate Princeton. „Există extrem de multe dovezi ale faptului că alte civilizații ne contactează de mult timp”, a afirmat acesta.

Citeste mai mult pe incredibila.ro

Ultimile din

Mergi la SUS