Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Aproape 90.000 de ţigări de contrabandă găsite ascunse într-o maşină!

in Diverse/ExtraNews de

   Polițiștii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit aproximativ 90.000 de ţigarete aduse din Republica Moldova, pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară. Acestea erau ascunse în locuri special amenajate în autoturismul pe care îl conducea.

   În ziua de 15 iulie a.c., în jurul orei 00.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni-jud. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Igor M., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui, la volanul unui autoturism marca Dodge, înmatriculat în România.

   Pentru valorificarea unor informații, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului, ocazie cu care au fost descoperite ascunse, în locuri special amenajate în podeaua, portierele și aripile din spate ale autoturismului, 86.620 de ţigarete, diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova. A fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 59.306 lei, precum şi a autoturismului, în valoare de 22.822 lei.

   În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă (foto: Poliţia de Frontieră)

Ultimile din

Mergi la SUS