Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ilie Năstase a dezvăluit în public ce pensie încasează. Este decorat cu gradul de general-maior

in ExtraNews de

Fostul tenismen a decis că e momentul să dezvăluie ce pensie primește lună de lună de la statul român. Totul s-a întâmplat în direct, în cadrul unei emisiuni TV.

A arătat talonul de pensie!

Așa cum arată și talonul de pensie, ”leafa” lunară a lui Năstase ajunge la suma de 1.445 de lei. Năstase și-a motivat decizia de a spune public câți bani încasează: mulți curioși erau convinși de faptul că pensia fostului tenismen era una imensă.

Ilie Năstase este decorat cu gradul de general-maior

Convigerea oamenilor despre leafa majoră a fostului sportiv vine și în contextul în care pe data de 1 decembrie 2008, Ilie Năstase primea gradul de general-maior în retragere, în cadrul Ministerului Apărării, în urma unui decret prezidențial.

Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele), în retragere, în Ministerul Apărării.

A avut o carieră de succes în tenis

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai buni jucători de tenis de câmp ai anilor 1970. A reușit performanța să devină de două ori campion mondial, în 1972 și 1973. A făcut deseori echipă la dublu cu Ion Țiriac, cie doi ajungând de trei ori în finala Cupei Davis, în 1969, 1971 și 1972.

Ultimile din

Mergi la SUS