Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ilie Năstase a dezvăluit în public ce pensie încasează. Este decorat cu gradul de general-maior

in ExtraNews de

Fostul tenismen a decis că e momentul să dezvăluie ce pensie primește lună de lună de la statul român. Totul s-a întâmplat în direct, în cadrul unei emisiuni TV.

A arătat talonul de pensie!

Așa cum arată și talonul de pensie, ”leafa” lunară a lui Năstase ajunge la suma de 1.445 de lei. Năstase și-a motivat decizia de a spune public câți bani încasează: mulți curioși erau convinși de faptul că pensia fostului tenismen era una imensă.

Ilie Năstase este decorat cu gradul de general-maior

Convigerea oamenilor despre leafa majoră a fostului sportiv vine și în contextul în care pe data de 1 decembrie 2008, Ilie Năstase primea gradul de general-maior în retragere, în cadrul Ministerului Apărării, în urma unui decret prezidențial.

Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele), în retragere, în Ministerul Apărării.

A avut o carieră de succes în tenis

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai buni jucători de tenis de câmp ai anilor 1970. A reușit performanța să devină de două ori campion mondial, în 1972 și 1973. A făcut deseori echipă la dublu cu Ion Țiriac, cie doi ajungând de trei ori în finala Cupei Davis, în 1969, 1971 și 1972.Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS