Află CUM alegi oja potrivită în funcție de evenimentul la care participi!

in Diverse de

Se spune că manichiura este cartea de vizită a unei persoane. Într-adevăr, acest lucru este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați, însă, în ceea ce le privește pe doamne, lucrurile sunt puțin mai complicate. 

Participarea la evenimente presupune o apariție perfectă, așadar este bine să ai în vedere următoarele sfaturi, pentru a ști cum să alegi oja care să se potrivească cu tipul de petrecere la care mergi.

Iată de ce trebuie să ții cont când îți alegi oja pentru un anumit eveniment:

În viață, vei participa la o mulțime de evenimente, printre care nunți, botezuri, aniversari și tot felul de petreceri organizate de familie sau prieteni. Poate, uneori, eticheta nu impune o ținută pretențioasă, însă, pentru a face o impresie bună, manichiura trebuie să fie impecabilă.

Ojă semipermanentă, clasică sau cu gel

Înainte de a te gândi la tema evenimentului, va trebui să alegi una dintre variantele de ojă disponibile. Dintre acestea, cea clasică este din ce în ce mai rar folosită, cea semipermanentă și gelul UV devenind tot mai populare. Un exemplu bun este oja semipermanentă de la Callipso, care este un produs de calitate, un alt beneficiu al acesteia fiind rezistența de durată. Astfel, te vei putea bucura de unghii perfecte pentru mai mult timp.

Ojă pentru o nuntă sau un botez

Aceste două evenimente merg mână în mână. Având în vedere că astfel de petreceri au început să fie organizate și după-amiaza, nu doar seara, cum era obiceiul până acum, ar trebui să ai vedere folosirea unei oje în culori deschise, care poate fi asortată cu ușurință la orice ținută ai alege.

Manichiură pentru aniversări

Probabil că ai destul de mulți prieteni cărora le place să își serbeze zilele de naștere sau de nume la restaurant sau acasă, înconjurați de lume multă. De aceea, pentru astfel de petreceri, trebuie să arăți impecabil, iar look-ul tău ar trebui definitivat cu o manichiură la fel de frumoasă. Bineînțeles că, în ceea ce privește alegerea ojei, poți avea în vedere atât culorile deschise, cât și pe cele mai închise, însă este bine să ții cont și de tematica party-ului, dacă există una.

Ojă și manichiură pentru alte petreceri

Petrecerile de Crăciun, de Anul Nou sau de Paște au început să fie din ce în ce mai populare, așadar este păcat să ratezi vreuna. Pe lângă distracția alături de prieteni și familie, trebuie să iei în considerare și pregătirile de dinaintea unui astfel de party, mai ales când vine vorba despre machiaj, ținută și manichiură. Aceasta din urmă, ca și în alte cazuri, poate să fie realizata în funcție de o tematică specifică sau de hainele pe care le vei îmbrăca. Specialiștii recomandă să folosești o culoare care îți place, dacă nu chiar pe cea preferată, pentru a te simți cât mai bine.

Manichiura trebuie să fie impecabilă mereu, însă, cu ocazia evenimentelor importante din viața ta sau a celor dragi, aceasta trebuie să fie deosebită. Astfel, alegerea ojei trebuie să fie făcută cu grijă, la fel cum se întâmplă în cazul hainelor și al încălțărilor și integrată perfect în ținută.