Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

9.000 de lei pensie pentru un fost colonel de Securitate: „Am pazit tara, nu-i treaba ta”

in ExtraNews de

Jurnalistul Sebastian Oancea ofera un nou exemplu despre nivelul pensiilor speciale atins in Guvernarea PSD. Un fost ofiter al Securitatii comuniste are o pensie de 9.000 de lei.

„Tre sa va povestesc ce-am patit azi, la banca. Coada de 6 persoane la bancomat, inauntru, ca afara era defect. Un pensionar se chinuia de un sfert de ora sa scoata bani iar functionara, foarte amabila, se ofera sa-l ajute. Cat vreti sa scoateti? intreaba fata. 4 mii de lei zice mosul. Pai nu puteti sa scoateti patru mii, aveti limita de 3 mii pe zi. Mosul se enerveaza si zice: nu, domnisoara, eu am luat azi pensia si am nevoie de 4 mii de lei. Uitati, zice fata, aveti 9 mii de lei acum, scoateti 3 mii si mai veniti maine sa scoateti inca o mie.

Un nene din spate intreaba: da’ unde ai lucrat mata de ai 9 mii de lei pensie? Mosul zice: am fost colonel in Securitate, am pazit tara, nu-i treaba ta. Evident ca nu m-am putut abtine si i-am zis: si crezi mata ca daca ai fost colonel la Secu, sare bancomatu-n aer sau se preda si-ti da banu’?

Evident ca mosul mi-a aruncat o privire din aia pe sub ochelari, a luat casul gros si a intins-o” a relatat Sebastian Oancea.

Ultimile din

Mergi la SUS