Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este mai hotărât ca oricând să facă lumină în cazul Caracal. ”Voi cere din nou arestarea familiei…”

in ExtraNews de

Alexandru Cumpănașu nu vrea nici pe departe să renunțe, ci a afirmat că el va continua ancheta în cazul nepoate sale în vârstă de 15 ani, răpită de Gheorghe Dincă, la finele lui iulie, susținând că ”au plâns destul verișorii mei”.

”Voi cere din nou arestarea familiei Dincă și astăzi a mai fost audiat un italian care susține că familia Dincă făcea trafic de persoane. Cine râde la urmă, râde mai bine! Au plâns destul verișorii mei (n.red. părinții Alexandrei Măceșanu)!”, a afirmat Alexandru Cumpănașu.

Familia Alexandrei Măceșanu susține că fata lor nu ar fi fost omorâtă de Gheorghe Dincă, așa cum acesta a mărturisit în fața oamenilor legii, ci sechestrată și apoi trimisă să se prostitueze în străinătate. Mai mult decât atât, oamenii sunt de părere că Gheorghe Dincă a mințit atunci când a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, pentru ca acestea să nu mai fie căutate de către autorități.

Totuși, în raportul final al Institutului Național de Medicină Legală arată, cu o precizie de 99,93%, că dinții și oasele găsite în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă prezintă ADN-ul Alexandrei Măceșanu,

„Din concluziile raportului de expertiză medico-legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin”, arată un comunicat de presă emis de DIICOT.

Ultimile din

Mergi la SUS