Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

5 seriale de acțiune de pe Netflix pe care merită să le vezi

in Diverse de

În cazul în care ești fanul serialelor de acțiune, iată în rândurile următoare cinci seriale pe care merită să le vizionezi pe Netflix.

Recomandările sunt următoarele:

1. Casa de Papel – Chiar dacă s-a încheiat recent, Casa de Papel rămâne unul dintre cele mai bune și mai populare seriale de acțiune de pe Netflix. A avut un total de 5 sezoane, iar totul a pornit de la momentul în care El Profesor a adunat o bandă de hoți care și-a propus să reușească cel mai mare jaf din istoria Spaniei. Casa de Papel este un serial în care acțiunea e cel mai înalt nivel și suspansul este maxim. Are multe răsturnări de situație care au captivat foarte mulți oameni. Considerat unul dintre cele mai bune seriale din istoria Netflix, Casa de Papel a câștigat 46 de premii Emmy. Mai mult, echipa de producție pregătește un spin-off denumit Berlin, ce va fi axat pe personajul cu același nume.

2. Vikings – Acest serial propune o incursiune în lumea dură a vikingilor. Are o duritate dusă la extrem în unele episoade, iar cele șase sezoane pe care le-a avut au fost cu adevărat impresionante. Vikings pornește de la povestea lui Ragnar Lodbrok, un fermier care reușește să crească ierarhic și să ajungă regele Scandinaviei. Apoi, personajele se schimbă în sezoanele următoare, însă succesul Vikings a fost unul semnificativ. Drept dovadă că a apărut inclusiv o continuare a acestui serial, denumită Vikings: Valhalla. În plus, pe cazinoul online NetBet există inclusiv un joc Vikings inspirat tocmai din acest serial. Acesta a fost creat de compania NetEnt, iar printre simbolurile cele mai importante se află Ragnar și Lagertha, dar și un V de aur este dorit de utilizatori.

3. Lupin – Acest serial în limba franceză a avut deja două părți lansate până acum și în perioada următoare este așteptată și a treia. Omar Sy este în rolul principal și îl interpretează pe Assane Diop, un om care reușește să se infiltreze pentru a fura o bijuterie foarte prețioasă. Povestea sa este inspirată de cea a lui Arsene Lupin, personajul foarte cunoscut al unei cărți. Lupin a avut un succes semnificativ și a primit nominalizări la 12 gale din industria cinematografică, reușind să câștige cinci premii. Tocmai din acest motiv, foarte multă așteaptă lansarea părții trei din Lupin, undeva spre finalul acestui an.

4. Expresul Zăpezii – Încă un serial în care acțiunea este la un nivel ridicat. Expresul Zăpezii ne prezintă un scenariu apocaliptic în care tot pământul îngheață și singurii supraviețuitori rămân într-un tren. Aceștia sunt împărțiți pe mai multe clase, iar cei mai săraci sunt ținuți în „Coadă”. Evident, apar multe lupte pentru putere între clasele sociale și oamenii din „Coadă” încearcă să pună control pe tren. Dar răsturnările de situație apar din ce în ce mai mult de la un episod la altul. Expresul Zăpezii a ajuns deja la sezonul cu numărul trei și este unul dintre cele mai bune seriale de pe Netflix.

5. The 100 – Acest serial a fost lansat în 2014 și ultimul sezon a fost difuzat în 2020. The 100 prezintă povestea ultimilor supraviețuitori după un accident nuclear care se întorc pe Pământ la aproape un secol distanță. E un serial cu o acțiune foarte bună și un scenariu bine pus la punct. Audiențele serialului au fost bune încă din primul sezon, însă în 2020 a fost anulat odată cu difuzarea sezonului cu numărul 7. În general, recenziile serialului The 100 au fost pozitive.

Ultimile din

Mergi la SUS