Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Vrei sa-ti schimbi masina in 2018? Statul iti ofera, pe loc, 50.000 de lei daca indeplinesti aceste conditii

in ExtraNews de

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere o masina noua! Persoanele care vor sa-si schimbe autoturismul pot primi, in anumite conditii, peste 50.000 de lei pentru acest lucru, incepand de anul acesta.

Potrivit site-ului avocatnet.ro, si in 2018, programele “Rabla” si “Rabla Plus” dau posibilitatea persoanelor fizice care vor sa-si schimbe masina sa solicite fonduri pentru inlocuirea acesteia. Programul “Rabla” vizeaza schimbarea masinilor uzate, adica cu o vechime mai mare de opt ani, cu unele noi, iar prin programul “Rabla Plus” se urmareste incurajarea persoanelor de a achizitiona un autoturism nou electric.

Astfel, mai scrie sursa citata, in functie de programul pe care vor sa-l acceseze, solicitantii pot primi 6.500 de lei pentru inlocuirea masinii uzate (programul “Rabla”) si pana la 45.000 de lei pentru achizitia unei masini electrice (programul “Rabla Plus”).

Cei care opteaza pentru achizitionarea unui autoturism electric pot beneficia de valoarea maxima a finantarii prin programul “Rabla Plus”: 45.000 de lei, cu conditia ca aceasta valoare sa nu reprezinte mai mult de 50% din valoarea totala a acestuia.

Pentru achizitia unui autoturism hibrid se pot obtine 20.000 de lei.

Interesant este faptul ca aceste doua programe se pot cumula, astfel incat solicitantii se pot bucura de o finantare de peste 50.000 de lei.

 


Ultimile din

Mergi la SUS