VOUCHERE DE VACANŢĂ pentru toţi românii. Veşti excelente pentru angajaţii de la privat

in ExtraNews de

Ludovic Orban a anunțat că este posibil ca toți românii să primească vouchere de vacanță. Acesta a declarat ca PNL nu este împotriva voucherelor din vacanță, ci din contra, are în lucru un proiect de lege care prevedere acordarea de vouchere de vacanță și pentru persoanele care lucrează în sectorul privat.

Vouchere de vacanță pentru toți românii promite PNL. „Noi avem un proiect de lege prin care să stabilim un regim de deductibilități, astfel încât și angajații din mediul privat să poată să beneficieze de aceste vouchere de vacanță de care beneficiază cei din sectorul public.

Noi n-avem nimic împotriva voucherelor de vacanță, dimpotrivă, s-a arătat că este un instrument util, care ajută la dezvoltarea turismului și care permite multor angajați care nu și-ar fi permis să facă un sejur, să își plătească acest sejur, sigur, într-o destinație turistică din România.

În ceea ce privește atitudinea față de sectorul public vreau să fac o diferență foarte clară. Partidul Național Liberal respectă activitatea oricărui profesor, oricărui medic, oricărui polițist, oricărui judecător, oricărui funcționar public care își face meseria, care e competent, care servește interesul public și care acționează în conformitate cu misiunea și cu prevederile legale ale instituției în care își desfășoară activitatea”, a declarat Ludovic Orban. El a susținut și că PNL urmărește ca angajații din mediul privat să beneficieze de un tratament nedicriminatoriu față de cei din sectorul public.

Această reacție a venit ca răspuns după ce liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.