Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO! Incident şocant în Galaţi: un şofer de 70 de ani a lovit în plin o maşină de Poliţie şi i-a băgat în spital pe agenţi. „Pesemne că trebuie să frânez”

in Diverse de

Un poliţist a fost rănit grav, iar altul mai uşor, după ce maşină în care se aflau a fost izbită în plin de un autoturism, condus de un bărbat de 70 de ani. Maşină de poliţie era în misiune şi avea sirenă pornită, spun martorii.

Conducătorul autoturismului care a provocat accidentul susţine însă că nu a mai avut timp să frâneze.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din intersecţie se vede cum autospecială de poliţie vine cu semnalele luminoase pornite, în viteză.

Şoferii celorlalte maşini îi acordă prioritate, chiar dacă semaforul era verde pentru ei, însă conducătorul autoturismului alb nu frânează şi loveşte în plin maşină de poliţie.

Şoferul acesteia a scăpat nevătămat, dar agentul din dreapta a fost rănit la braţ şi la un picior. Conducătorul autoturismului care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 70 de ani, susţine că nu a mai avut timp să reacţioneze.

Paul Băncilă, şoferul Daciei: “Am lovit maşină poliţiei sau ea m-a lovit pe mine, nu ştiu să spun. Am auzit sirenă, m-am uitat în stânga şi, în momentul ăla…Pesemne că ar fi trebuit în momentul ăla să frânez brusc, când am auzit sirenă.”

Maşină de poliţie a ricoşat în urmă impactului violent şi s-a oprit în zidul unei clădiri. Câteva femei aflate în dreptul unui semafor au scăpat că prin urechile acului.

Poliţistul în vârstă de 46 de ani a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul de Urgenţă. Tot acolo a ajuns şi şoferul care nu a acordat prioritate maşinii de poliţie. Suferise mai multe lovituri la cap.

Dosarul accidentului a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Procurorii trebuie să stabilească, printre altele, dacă poliţiştii se aflau într-adevăr în mişune şi foloseau în mod justificat semnalele acustice şi luminoase. Sursa: Stirileprotv.ro

https://www.facebook.com/StirileProTV/videos/10155013064442266/

Ultimile din

Mergi la SUS