Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Victor Ponta: PSD de azi nu mai are nimic din ceea ce trebuie sa ofere un partid modern

in Diverse/ExtraNews de

   „Eu cred insa ca PSD de azi nu mai are nimic din ceea ce trebuie sa ofere un partid modern de centru stanga care sa ofere o viziune de viitor, bunastare si seriozitate! Si ca o constructie noua si curata poate sa ofere alternativa pentru toti cei dezamagiti de ceea ce vad azi la PSD!”, a spus fostul premier Victor Ponta, pe pagina sa de facebook.

   El a făcut un scurt „istoric” al demiterilor recente din Partidul Social Democrat: „În urmă cu 18 ani, (pe cand Liviu Dragnea era preşedinte al PD Teleorman şi susţinător înfocat al lui Traian Băsescu la Primaria Capitalei) un foarte tânar Gabi Oniga se înscria in PSD la Cluj (acolo unde pentru un tânăr să spui ca eşti la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! (…)

   Zilele trecute, Gabi Oniga a fost exclus din PSD de către un pitecantrop politic pus de Dragnea în fruntea Organizaţiei Cluj ( plus deputat) pe criteriul că este mai analfabet şi mai slugarnic decat ultimul consilier local din Teleorman! Motivul – „nu este agreat de Daddy”, spune Ponta.

   El a mai pomenit, în acelaşi conetxt, numele lui Sorin Grindeanu: „în urmă cu peste 20 de ani (pe când Liviu Dragnea era Prefect PD al Judeţului Teleorman) intra în PSD Sorin Grindeanu (la Timişoara, unde pentru un tânar să spui că esti la PSD era un curaj egal cu nebunia). A fost exclus din Partid de Liviu Dragnea şi „Gaşca” sa pe motiv că nu e obedient!”, şi al lui Cătălin Ivan. „Pot continua cu aceste exemple dacă cineva de bună credinţă mai are nevoie să fie convins că PSD a fost confiscat de un lider care doar aplică modul de conducere şi mentalitatea de tip „Traian Băsescu„, evident sprijinit oportunistic de câteva tovarăşe şi câţiva tovarăţi pentru care contează doar funcţia pe care o primesc de la „Don Livio” ca plată pentru serviciile lor”, a mai adăugat Victor Ponta. El concluzionează că „PSD de azi nu mai are nimic din ceea ce trebuie să ofere un partid modern de centru stânga, care să ofere o viziune de viitor, bunăstare şi seriozitate!” (foto: pagina facebook Victor Ponta)

Ultimile din

Mergi la SUS