Vezi aici la liceu a fost repartizat copilul tău! REPARTIZARE ADMITERE LICEU 2017

in Educational de

ADMITERE LICEE 2017 – PE 13 IULIE SE AFIȘEAZĂ REPARTIZĂRILE

Comisia Națională de Admitere și comisiile de admitere județene sau a municipiului București a verificat, corectat și a transmis luni baza de date către comisia națională. Astăzi, are loc corectarea erorilor și confirmarea încheierii modificărilor în aplicația informatică centralizată.

În 12 iulie, se vor repartiza computerizat în învățământul liceal de stat absolvenții claselor a VIII-a, urmând ca-n 13 iulie să fie afișați, la școlile gimnaziale, listele cu absolvenții repartizați din școlile respective și lista cu locurile neocupate la liceele din București și alte județe.

Între 13 şi 17 iulie se va organiza depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

În cazul în care doi candidaţi au medii de admitere egale, aceştia vor fi departajaţi folosind, în ordine, următoarele criterii:

– media generală obţinută la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a;

– media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a;

– nota obţinută la proba de limba şi literatura româna din cadrul Evaluării Naţionale;

-nota obţinută la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale;

nota obţinută la proba de limba maternă din cadrul Evaluării Naţionale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoştinţelor de limba maternă, susţinuta conform prevederilor Art.10, în cazul candidaţilor care solicită înscrierea la unităţi de învaţamânt cu predare în limba minorităţilor naţionale.

VEZI AICI REZULTATELE REPARTIZĂRII ÎN LICEE