Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Blestemele românilor?! Un europarlamentar și parlamentar români BLOCAȚI în trafic pe DN1 la 40 de grade!

in Diverse de

Românii nu prea îi au la inimă pe politicieni. Mai ales cei care trebuie să parcurgă DN1 în zilele de sărbătoare sau sfîrșit de săptămână. Mai mereu rămân blocați în trafic. Sâmbătă însă vorbele lor de bine s-au împlinit. Un europarlamentar și un parlamentar sunt și ei blocați în trafic, la 40 de grade, pe DN1. Mai trebuie cineva din Guvern și președintele și se poate face o ședință de urgență pe DN1.

Pe Facebook, europarlamentarul Siegfried Muresan (PMP)  a postat o fotografie cu mesajul: „Mulțumim guvernării PSD pentru construcția de autostrăzi si îmbunătățirea calității vietii romanilor. De doua ore blocat pe DN1 spre Brașov”.

Pe Facebook, Daniel Fenechiu deputat PNL, a adăugat fotografii cu mesajul: „Campina-Comarnic…In coloana, bara la bara, de o ora si jumatate…Afara 40 de grade…Adevarul e ca daca am avea o autostrada n-am mai socializa in trafic-intre doua injuraturi- si nu ne-am putea lauda ca facem un drum de 2 ore in 10…

Tuturor ministrilor transporturilor postdecembristi- in frunte cu cel care ne spunea ca Romania nu are nevoie de autostrazi, le urez numai de…bine”..

Adrian Bitza Patrascu: „Ma distrez de de minune la Nistoresti pe DN 1 de 1 ora! Veniti in nr cat mai mare e senzational. Aer conditionat. Muzica. 32 grade si mai creste temp. Am terminat repertoriul de injuraturi propriu si am inceput un shimb de experienta cu doi unguri din Covasna”.

Lucrările la prima porțiune din autostrada Comarnic-Brașov încep luna viitoare, după ce Compania de Autostrăzi nu a primit nicio contestație pentru lotul 2 din autostradă.

Autostrada începe la nodul rutier Râșnov, amplasat la câteva sute de metri spre Bran de la intersecția dintre DN 73 (Bran-Brașov) și DN 73A (Predeal-Pârâul Rece-Râșnov-Zărnești-Sibiu).

Din acest nod rutier șoferii pot coborî de pe autostradă spre Bran-Moieciu-Fundata sau, dacă aleg breteaua de legătură, pot ajunge în intersecția DN73-DN 73A, de unde pleacă spre Brașov (DN73) sau Zărnești-Sibiu (DN 73A).

Autostrada își continuă traseul la vest de Râșnov și de actualul drum național spre Brașov, traversând calea ferată Brașov-Râșnov-Zărnești, la ieșirea din Râșnov spre Zărnești, aproape de gara din Râșnov.

Sursa: romani-buni.info

 

Ultimile din

Mergi la SUS