Vesti bune pentru sute de mii de romani. A intrat in vigoare legea care prevede ca angajatii de la stat sa primeasca tichete in plus, pe langa cele de masa ori de vacanta.

in ExtraNews de

Anul 2019 aduce vesti bune pentru sute de mii de romani, intrucat a intrat in vigoare legeacare prevede ca angajatii de la stat sa primeasca tichete in plus, pe langa cele de masa ori de vacanta.

Astfel, angajatii de la stat vor primi tichete in valoare de 10, 20 sau chiar 30 de lei, ce vor putea fi folosite pentru achizitionarea de bilete la concerte, spectacole, muzee ori proiectii cinematografice.

De asemenea, aceste tichete pot fi folosite si pentru achizitionarea de carti, manuale scolare, albune muzicale ori filme, indiferent de formatul lor, precum si pentru a plati bilete la targuri, festivaluri culturale ori parcuri tematice, conform bistriteanul.ro.

Un tichet cultural ar putea porni de la 10 lei, dar ar putea fi si de 20, 30 sau 40 de lei, dar nu mai mare de 50 de lei. Suma totala acordata de angajator sub forma tichetelor culturale nu poate depasi 150 de lei.