Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Unde-i lege, nu-i tocmeală! Toți românii vor completa asta. Nu au dreptul să refuze!

in Politic de

Românii tocmai au aflat cea mai nouă decizie luată de guvernanți, iar cei care nu știu încă, trebuie să ia la cunoștință că nu au dreptul să refuze semnarea unui document important.

Plan de mărire a bugetului de stat
Mai exact, românii care lucrează part-time vor fi nevoiți să își declare veniturile. Este vorba despre aproximativ 1,2 milioane de cetățeni din țara noastră.

Potrivit ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa, plata TVA într-un cont separat va duce la încasări suplimentare de zeci de miliarde de lei la bugetul de stat.

„Avem mai multe puncte de vedere în analiză. Și vrem să vedem care ar fi povara administrativă care ar putea apăra atât pentru contribuabil, dar și pentru stat, în urma implementării unei astfel de măsuri.

Această opinie rezervată are la bază mai multe elemente. Din perspectiva colectării, ar putea permite efectuarea analizelor de risc fiscal și a verificărilor surselor bunurilor și activelor și ar constitui un punct inițial de referință pentru verificarea acumulărilor ulterioare datei depunerii.

De asemenea, ar fi un instrument aferent punerii în practică a unui program de dezvăluire voluntară care vizează, în principal, atragerea contribuabililor la declararea veniturilor, bunurilor din străinătate, inclusiv cele din off-shore-uri”, a declarat Mișa pentru Capital.

Ultimile din

Mergi la SUS