Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Din pacate…. fiica lui Marius Teicu A MURIT. Condoleante familiei!

in Diverse
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

E durere mare în familia lui Marius Ţeicu! Patricia Ţeicu, fata compozitorului, a încetat din viaţă. Patricia Ţeicu avea 41 de ani, doi copii şi s-a luptat din 2015 cu leucemia.

Fiica lui Marius Țeicu a murit. Patricia era grav bolnavă, iar în acest an trebuia să să facă o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la stomac. Drept pentru care, femeia a făcut o serie de tratamente de imunitate.

Patricia Ţeicu a trecut prin momente cumplite în ultimii ani de viaţă. Mamă a doi copii, fiica lui Marius Ţeicu a încercat toate tratamentele posibile pentru a se videca. În ajtorul ei au sărit şi colegii de breaslă care au făcut de multe ori apel public pentru a se dona sânge necesar Patriciei Ţeicu.

“Patricia a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei! A stat pe un pat de spital aproape opt luni și a slăbit în jur de zece kilograme! Tratamentele chinuitoare cu citostatice au slăbit-o, iar, la un moment dat, organismul ei a fost grav afectat! Culmea, dincolo de problemele de sânge, au venit și complicațiile la nivelul abdomenului și, astfel, a fost nevoită să facă și o operație la stomac! În caz contrar, nu s-ar mai fi putut alimenta și nici hidrata corespunzător!”, au dezvăluit surse, citate de o televiziune din România.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS