Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un eveniment uimitor și inimaginabil! 1 milion de copii meditând pentru pacea mondială în Thailanda

in Extern de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Acesta este un eveniment uimitor și inimaginabil – într-una din cele mai remarcabile întâlniri din istoria modernă, s-au adunat peste 5000 de școli, lăudând aproximativ un milion de copii, toți meditând pentru pacea mondială la Templul Phra Shammakaya din Thailanda. Mulți experți din întreaga lume consideră că meditația este o putere care rămâne în mare parte neexplorată, dar știința începe să înțeleagă câteva din multele sale beneficii! Și nu am descoperit întregul său potențial. Ei bine, unii oameni cred că este o formă directă de comunicare cu Sursa sau cauza principală a creației, despre care unii ar numi „Dumnezeu”.

Dar știm cu siguranță că trupurile noastre generează energie electromagnetică atât din zona creierului, cât și din inima, iar acest lucru se manifestă cel mai eficient atunci când suntem într-o stare profundă de meditație și pace interioară. Și, uneori, din păcate, suntem atât de prinși în această lume fizică materialistă încât uităm că este un produs al lumii invizibile pe care nu o vedem. La nivelul cel mai de bază, cum vă va spune orice fizician cuantic, totul este doar energie. Ceea ce înseamnă acest lucru este că avem puterea de a influența lumea în care trăim, din moment ce totul este alcătuit din energia electromagnetică și noi eliberăm literalmente acest tip de putere creativă invizibilă. Este într-adevăr uimitor atunci când cineva dedică un gând adânc despre asta. Pot să vă pun o întrebare simplă – ați știut că vechiul Afganistan era de fapt o țară budistă?

Pacea interioară dă naștere la pacea exterioară
Din păcate, forțele întunecate ale lumii noastre promovează constant frică, stres, anxietate, materialism, concurență și orice altceva care ne împiedică puterea de a crea un mediu mai bun și starea de a fi slab. Ei bine, acesta este principalul motiv pentru care meditația este atât de puternică. Aceasta ne învață să atingem nu numai sentimentul armonios al păcii interioare, ci să folosim potențialul nostru intern. Am fost spălați pe creier pentru a crede că suntem slabi și că nu putem schimba lumea, dar acest lucru nu este adevărat, putem schimba lumea în momentul în care mergem în noi înșine și facem schimbări acolo.

Puterea fiecărei ființe umane are potențialul unui Gandhi, un Martin Luther King Jr și așa mai departe, dar suntem condiționați să credem în limitare până la punctul în care punem aceste limite pe mintea noastră. Cheia este să începem să lucrăm asupra noastră în interior. Nu înseamnă că trebuie doar să medităm și să nu luăm alte acțiuni, dar înseamnă că trebuie să începem. Fără pace înăuntru, nu putem aduce pacea în lumea exterioară. Speram cu adevărat să vă bucurați de acest articol și să nu uitați să îl împărțiți cu prietenii și familia. Multumesc si sa aveti o zi frumoasa!


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS