Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un bărbat din Reșita acuză un lanţ mare de benzinării că i-ar fi vândut motorină cu apă

in ExtraNews de

Un bărbat din Reșita susține că a cumpărat motorină combinată cu apă de la o benzinărie din oraș.

Pentru a-și susține spusele, bărbatul a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ceea ce susţine că ar fi bidoane pline cu motorină combinată cu apă. El spune că a scos combustibilul din rezervorul maşinii, după ce ar fi alimentat la Lukoil, în Reşiţa.

“Lukoil Reşiţa!!!! 10 litri de apă din 50 cât am băgat. Rog toţi prietenii să distribuie, să vadă toată Reşiţa ce motorină au nemernicii de la Lukoil. Dacă nu scoteam tot din maşină şi nu schimbam filtru, nu mai pornea niciodată”, a scris reşiţeanul pe Facebook.

Reacția Lukoil, acordată pentru Adevărul:

”S-a prezentat un domn, ieri, pe data de 6 noiembrie, cu nişte recipiente din plastic, spunând că pe data de 1 noiembrie a alimentat de la noi şi maşina nu a mai mers şi a scos acele produse din rezervor. El s-a prezentat la staţie, unde şeful de staţie a luat probe din pompe, de la rezervorul de unde a spus că a alimentat, şi în prezenţa dumnealui a verificat cu pastă de apă combustibilul. Produsele arătau bine, fără impurităţi, rezultatul fiind lipsă apă. De pe data din 31, de când a avut loc ultima recepţie de carburanţi, la staţie au alimentat mai mult de 1.000 de clienţi, care nu au sesizat nimic.

Dumnealui a fost îndrumat de şeful de staţie, conform protocolului, să facă o reclamaţie la ANCP. Numai că dumnealui a plecat şi a ales această cale virtuală. Noi nu am primit nicio sesizare de la ANPC, deşi ei i-au legătura imediat dacă se întâmplă aşa ceva. Am trimis proba şi la un laborator acreditat, chiar dacă avem posibilitatea şi în staţie să verificăm. Pe de altă parte lumea alimentează în continuare, pentru că eurodiselul este bun”, a declarat Roxana Cepoi, şef serviciu carburanţi Lukoil România.

Sursa: adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS