Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un bărbat a ieșit aseară în scara blocului SĂ FUMEZE. După ce și-a terminat țigara a mers în casă. La scurt timp, a intrat ÎN COMĂ. Șocant ce i s-a întâmplat chiar sub ochii fetiței de doar 4 ani

in ExtraNews de

Un bărbat din Brașov a ajuns în comă la spital, bătut de un vecin. Deranjat din cauza fumului de țigară, individul l-a lovit cu pumnii și chiar cu un dulap metalic până când a fost lăsat inconștient. Violențele au avut loc sub privirile unei fetițe de patru ani care și-a văzut tatăl bătut cu bestialitate.

Scandalul a avut loc, joi seara, într-un cartier din Brașov. Un bărbat a ieșit în, pe holul blocului, chiar în fața ușii sale, ca să fumeze. Apoi, a reintrat în apartament, împreună cu prieten venit în vizită, informează mytex.ro.

Scos din minți pentru că era fum pe scara scării, un vecin a dat buzna în casa omului căruia i-a aplicat zeci de pumni. Speriat, musafirul a plecat când a văzut că gluma se îngroașă. La fel a făcut și bătăușul, povestesc vecinii.

Agresorul a revenit și a continuat să-l lovească pe bărbat până când a intrat în comă.

„Ca orice coleg trebuie să intervii, să aplanăm lucrurile şi atunci am primit şi eu una, după care cred că el a plecat înapoi în cameră şi eu imediat m-am retras”, a povestit îngrozit musafirul victimei, care a încercat să-și salveze prietenul.

Martor la violențe, bărbatul a spus că a fost și el lovit cu bestialitate. Bătăușul nu a ținut cont, în nicio clipă, că în casă se afla și fiica victimei. Fetița de patru ani asistat îngrozită la scena înfiorătoare.

Un alt vecin a sunat la 112, după ce a auzit o bubuitură puternică. A urcat să vadă ce s-a întâmplat și a avut parte de o imagine înspăimântătoare. Plin de răni, bărbatul zăcea pe podea, după ce un dulap metalic, adus de pe hol, a fost aruncat peste el.

„Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral acut grav. L-am găsit inconştient, a fost intubat şi transportat în stare gravă la spital”, a precizat cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Agresorul ar putea face pușcărie pentru tentativă de omor

Bărbatul rănit se află în spital, în timp ce agresorul a fost arestat pentru vătămare corporală. Medicii legiști susțin că victima va avea nevoie de cel puțin de 35 de zile de îngrijiri medicale. De aceea, bătăușul ar putea fi acuzat de tentativă de omor.

„În faţa instanţei, cu ocazia propunerii de arestare preventivă, inculpatul a recunoscut parţial fapta”, a declarat Carmina Reit, prim-procuror la Parchetul Judecătoriei Braşov, pentru sursa citată.

Părăsit de soție, bărbatul își crește singur copilul. Fetița, care a asistat la scenele de violență, a fost dată în grija unui asistent maternal. Nimeni nu a reușit să dea de urma mamei sale.

Sursa: libertatea.ro

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS