Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Adriana Bahmuţeanu răbufneşte după ce fanii şi fostul soţ au desfiinţat-o pentru rejuvenarea zonei intime: „Au zis că am luat-o razna!” (FOTO)

in Monden de

Adriana Bahmuţeanu a apelat în urmă cu mai multe zile la rejuvenare vaginală, procedură care i-a adus critici dure atât din partea fanilor, cât şi din partea fostului soţ. Prezentatoarea TV a lămurit odată pentru totdeauna de ce a făcut asta şi cum se simte acum.
Sinceră, ca de obicei, fosta soţia a lui Silviu Prigoană a închis gurile rele printr-un mesaj în care spune tot despre procedura la care a apelat.

„O simplă informaţie despre o procedură medicală nouă şi extrem de benefică pentru organism a creat o adevărată isterie în rândul internauţilor, femeilor decente şi triste, golanilor de cartier şi în general al celor care cred că dacă un lucru e acoperit, nu se cade să vorbim despre el. Fapt ce pe mine una mă amuză copios! S-au facut speculaţii că m-am operat, chiuretat sau cusut, alţii s-au îngrijorat peste măsură, alţii au zis că am luat-o razna! Nici vorbă! Staţi liniştiţi: sunt bine şi nu mă dă nimeni afară de la muncă! (…) Efectul e că te simţi bine şi pe interior şi tot corpul începe să miroasă a curat, ca o rufă proaspat spălată şi uscată la frig! Aşadar, staţi liniştiţi, sunt bine, ma simt mai tanara, mai fresh si nu vad de ce mi-ar fi rusine sa vă împărtăşesc şi voua beneficiile acestei terapii. De ce ar trebui să păstrez „la secret” terapia cu ozon cand atâtea femei ar putea benefica de ea? Ozonul distruge bacteriile şi microbii şi reface echilibrul natural al organismului. Iar acum, pe gerul ăsta, o saună cu ozon e nemaipomenită!” a scris prezentatoarea TV, alături de câteva poze din timpul remodelării.
Adriana Bahmuţeanu a avut această reacţie, după ce a difuzat în emisiunea „Agenţia VIP” imagini din timpul rejuvenării vaginale. Mai multe persoane au acuzat-o că este un gest nepotrivit să facă acest lucru, dar acum bruneta i-a lăsat fără comentarii.

Adriana Bahmuţeanu este o celebră prezentatoare din România.

Sursa: spynews.ro

Ultimile din

Mergi la SUS