Un baietel de 10 ani ofera toate economiile persoanei care ii gaseste telefonul. Acolo avea singurele poze si video-uri cu mama lui care a murit de leucemie: „Nu vreau sa le pierd pentru ca atunci cand mi se face tare dor de ea, ii ascult vocea. Nu vreau s-o uit!

in ExtraNews de

Si-a pierdut telefonul cu amintirile cu mama lui care a murit. Un baietel de 10 ani isi da toate economiile celui care i-l inapoiaza

Si-a pierdut telefonul cu amintirile cu mama lui care a murit. O poveste plina de emotie a facut inconjurul lumii. Un baietel in varsta de 10 ani, pe nume Gino Lopez, din Argentina, ofera toate economiile sale in schimbul telefonului mobil pe care l-a pierdut.

Copilasul isi doreste foarte mult sa-si recupereze telefonul pentru ca acolo avea pastrate fotografii si fulmulete cu mama sa care a murit de leucemie, cand Gino era foarte mic. Sunt singurele amintiri pe care Gino le are, singurele care ii pot alina cat de cat dorul de mama.

Si-a pierdut telefonul cu amintirile cu mama lui care a murit
„Buna, Sunt Gino Lopez. Astazi mi-am uitat telefonul intr-un taxi, iar acolo aveam fotografii si video-uri cu mama care a murit cand eram foarte mic. Nu vreau sa le pierd pentru ca atunci cand mi se face tare dor de ea, ii ascult vocea. Nu vreau s-o uit”, au fost cuvintele baietelului care au emotionat o lume si care au devenit virale.

Telefonul pierdut este un Samsung J7 PRIME, negru. Un vecin de-al lui Gino, care detine un magazin cu electronice, s-a oferit sa dea cadou acelasi model de telefon celui care ii inapoiaza dispozitivul lui Gino. Baietelul de 10 ani e dispus sa-si ofere toate economiile pentru a primi inapoi amintirile atat de dragi cu mama lui.

Presa argintineana s-a mobilizat si a facut cunoscut cazul micutului Gino, in speranta ca cineva a gasit telefonul si va avea bunavointa sa-l inapoieze copilului.

Sursa: Demamici.ro