Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Turneul de la Doha: Problemele medicale au făcut-o pe Simona Halep să se retragă înaintea semifinalei cu Garbine Muguruza

in Extern/ExtraNews de

După ce vineri a învins-o cu 6-0, 6-4 pe Catherine Bellis, cea mai tânără jucătoare din Top 50 WTA și s-a calificat în semifinale, Simona Halep a fost nevoită să se retragă din turneul WTA Premier 5 de la Doha din cauza problemelor la piciorul drept. RMN-ul pe care l-a efectuat după meci a dezvăluit fluide și o tendinită.

Simona Halep, conform WTA Insider, a spus: „RMN-ul a dezvăluit că am fluide și o tendinită la al patrulea deget. Așa că trebuie să am grijă de această problemă și să mă gândesc mai întâi la sănătate. Astăzi a fost mai rău și de asta am luat această decizie. Nu este ușor, dar am vorbit cu doctorul meu. (…)Cu siguranță până la Indian Wells nu voi mai juca, voi decide înainte de acest turneu dacă voi putea juca. Momentan, nu pot spune foarte multe. Trebuie să o iau zi cu zi și să văd dacă mă pot recupera până atunci.”

În urma retragerii Simonei, spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, este calificată direct în finală.

Totuși, Simona Halep poate părăsi turneul de la Doha ca numărul unu mondial, dacă Angelique Kerber o învinge pe Caroline Wozniacki.
(Foto: Romania TV)

Ultimile din

Mergi la SUS