Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Primele imagini din interiorul unui OZN provoacă numeroase controverse! Fotografii, care pot schimba percepția noastră despre ceea ce înseamnă civilizații extraterestre.

in Curiozitati de

Pentru prima dată în istorie au apărut imagini din interiorul unui OZN. Acestea sunt de-a dreptul șocante și provoacă numeroase controverse.

De-a lungul anilor, în presă au apărut numeroase imagini cu OZN-uri, care zburau pe cer. Niciodată nu fost publicate imagini din interiorul unui OZN sau cu un extraterestru. Acest fapt s-a schimbat recent, pentru că presa din lumea întreagă a intrat în posesia unor fotografii, care pot schimba percepția noastră despre ceea ce înseamnă civilizații extraterestre.

Aceste fotografii urmează să apară în cartea intitulată “Contacte OZN în Italia”. Autorul, dr. Roberto Pinotti, susține că imaginile au fost realizate de către doi cetățeni italieni, care au avut șansa unei întâlniri cu extratereștrii. Mai mult de atât, aceștia au fost lăsați să urce la bordul unui OZN, unde au putut să fotografieze cabina de control, cât și pilotul.

Evenimentul s-a produs la sfârșitul anului 1957 în Italia. Un OZN cu un diametru de 24 de metri a aterizat la marginea unui oraș. Doi bărbați se aflau din pură întâmplare în acea zonă și nu au fost răpiți de extratereștrii, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, ci au fost invitați la bordul OZN-ului.

Acolo au văzut cabina de control, care era compusă dintr-un panou de control, o masă și mai multe scaune. Acolo se afla o ființă extraterestră umanoidă. Bărbații au fost lăsați să facă mai multe fotografii. Mai mult de atât, celor doi li s-a comunicat că extratereștrii au realizat mai multe baze subterane pe teritoriul Italiei.

Fotografiile sunt de o calitate extrem de slabă, dar cu toate acestea se poate observa o ființă umanoidă, care poartă ochelari de soare.

„Este singurul caz pe care îl cunosc despre care se presupune că are fotografii din interiorul OZN-urilor.”, susține autorul cărții, dr. Roberto Pinotti.

Bineînțeles că imaginile au stârnit numeroase controverse. Cel mai probabil din cauza calității extrem de slabe dar și pentru simplul fapt că extraterestrul umanoid purta ochelari de soare. Pentru a confirma veridicitatea imaginilor, mai multe persoane importante din Italia susțin că dr. Roberto Pinotti este un distins savant italian și nu ar falsifica niciodata niște fotografii pentru publicitate sau pentru a atrage atenția publicului larg.

Ultimile din

Mergi la SUS