Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Turcan: PSD menţine mascarada şi distrage atenția opiniei publice

in ExtraNews/Politic de

   În plină criză a coaliţiei de guvernare, liderul liberalilor, Raluca Turcan, acuză PSD că “își sapă propriul guvern” şi că “nu se dezminte nici în Camera Deputaților și Senat”.

   “Am constatat că au propus și votat prelungirea termenului de depunere a raportului celebrei comisii de anchetă. Vor să mențină mascarada și să mai distragă atenția opiniei publice pe un subiect fals. În plus, au mai aprobat, tot într-un dispreț total, și decontarea cheltuielilor de transport și de cazare a tuturor celor invitați la această comisie. Așadar show-ul continuă.”, spune Raluca Turcan, pe pagina sa de facebook.

Ea a mai adăugat că fiind perioada vacanței parlamentare, PSD, ori de câte ori va întâmpina o problemă serioasă, va distrage atenția opiniei publice cu o comisie de anchetă fără niciun sens pe banii cetățeanului român. “Nu este suficient că se cheltuie în mod nejustificat raportat la eficiența atâția bani cu activitatea multor parlamentari mai trebuie ca pe banii cetățenilor să se perinde tot felul de oameni care inventează lucruri trăsnite“, a mai spus Turcan.

Referitor la partidul său, Raluca Turcan este optimistă, după alegerile locale din anumite localităţi din ţară confirmându-i-se că “PNL este principalul opozant al PSD. Voturile obținute de candidații PNL au depășit 31% din totalul voturilor exprimate“. PNL a câștigat la aceste alegeri, 16 mandate de primar. “Acolo unde există o muncă de echipă, rezultatele apar“, a mai spus Turcan (foto: pagina facebook Raluca Turcan)


Ultimile din

Mergi la SUS