Tunsori stratificate: un mijloc de transformare pentru toate tipurile de par

in Diverse de

Ca rezultat al unei asemenea tunsori, imaginea este imbunatatita, stilul si manierele femeilor sunt transformate. Tnsoarea – aceasta este cu siguranta o schimbare in bine. Acest mod va ofera posibilitatea de a crea noi coafuri, subliniind originalitatea si individualitatea femeilor. In plus fata de schimbarile de aspect, tunsorile stratificate dau o imagine chiar mai luxoasa, mai ales ai un par bogat.

Chiar si doamnele cu par mai „rar” si subtire pot obtine volumul dorit si o coafura superba. Caracteristica principala este ca parul va oferi oricarui tip de fata un aspect perfect. Straturile de par de diferite lungimi perfectioneaza contururile fetei, le dau feminitate, in timp ce aspectul devine mai expresiv si mai deschis.

Cu aceste tunsori, doamnele par mai tinere decat varsta lor, au un aspect mai rafinat si mai feminin. Majoritatea femeilor prefera acest tip de tunsoare. Si exista multe motive pentru acest lucru.

1. Este universala deoarece se potriveste oricarei forme de fata. 2. Este potrivita pentru toate varstele. 3. Nu necesita eforturi mari pentru ingrijire. 4. In functie de tipul de par, puteti ajusta forma fetei: ascundeti defectele si, in acelasi timp, va puneti in valoare atuurile. 5. Pentru a pastra forma tunsorii, nu este nevoie sa vizitati frecvent saloanele de coafura: o singura data este suficient pentru 2 sau 3 luni. Cu aceasta coafura veti arata bine ingrijita si la moda.