Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tudor Chirila: „Pe Dragnea nu il intereseaza decat sa scape de puscarie. Se strange latul si el are nevoie de un prim ministru ascultator.”

in Monden/Politic de

Tudor Chirila comenteaza scandalul din interiorul PSD iscat de intentiile lui Liviu Dragnea de a-l schimba din functie pe Sorin Grindeanu. El constata amar ca Grindeanu a reusit sa ajunga „dizident” dupa ce sute de mii de oameni i-au cerut demisia in luna februarie.

„Deci, e simplu: pentru ca Grindeanu nu mai raspunde la comenzi el trebuie mazilit. Ca sa scape Dragnea de puscarie. Pentru ca nu vrea sa stabileasca pragul abuzului in serviciu (inca nu pot sa cred ca vorbim de absurditatea asta) prin ordonanta de urgenta, ci, asa cum e normal, in Parlament, prin lege cu dezbatere publica, Dragnea vrea sa-l dea jos urgent. Tara? Ha,ha,ha,ha se aude un hohot de ras homeric. Pe Dragnea nu il intereseaza decat sa scape de puscarie. Se strange latul si el are nevoie de un prim ministru ascultator. Ce ironie, Dragnea a ajuns sa-si doreasca acelasi lucru ca sutele de mii de oameni din februarie: caderea guvernului. Doar ca motivele sunt altele. Noi ne doream un guvern cinstit si competent, Dragnea vrea un guvern care sa-l faca scapat. Si uite asa ajunge Grindeanu din incompetent dizident”, a scris Chirila pe Facebook.

Conducerea PSD urmeaza sa decida miercuri, incepand de la ora 16.00, modalitatile prin care Sorin Grindeanu va fi inlocuit din functia de premier.

Ultimile din

Mergi la SUS