Tudor Chirilă: ”Eu ies la vot pentru că, în lumea civilizată, se iese la vot”

in ExtraNews de

Tudor Chirilă promite, alături de o serie de vedete din România, să iasă la vot duminică, 26 mai, atunci când vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European.

Tudor Chirilă are și eu un mesaj emoționant pentru toți românii care au drept de vot, în special pentru tineri.

”Eu ies la vot pentru că, în lumea civilizată, se iese la vot. Eu ies la vot pentru că este foarte important ca cei care merg în Europa să reprezinte România să fie trimiși de un număr cu adevărat reprezentativ de votanți. Nu de 10-20-30% din populația cu drept de vot”, spune Tudor în clipul E.U. YES la vot.

”Rugămintea mea este să încerce să facă un exercițiu de imaginație că, la 20-25 de ani, viața este plină de posibilități și lucrurile cu adevărat importante din zona aceasta, civică, par să nu conteze. Dar ajungi la 40 de ani, 45, 50 plus, 60 și vezi că ți-ai pierdut tinerețea și regreți că ai fi putut să faci niște lucruri, în calitate de cetățean, minime, cum ar fi să-ți spui părerea și să fii unul din milioanele de oameni care să trimită cu adevărat politicieni, fie în Parlamentul României, fie în Parlamentul European”.

Andreea Esca, Florin Busuioc, Lora, Pavel Bartoș, Selly, Bromania, Alpaca sau băieții de la Noaptea Târziu sunt doar câteva dintre vedetele care participă la campania E.U. YES la vot. Într-o serie de clipuri video, acestea explică motivele pentru care duminică, 26 mai, își vor manifesta dreptul oferit prin Constituție pentru a-și alege valorile pe care le doresc pentru viitorul României.