Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Trupele americane au primit un ajutor nesperat din partea României in Siria

in Diverse de

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Trupele americane au primit un ajutor nesperat din partea României după ce convorbirile între soldații americani și ruși din Siria au fost interceptate de preoții români de la patriarhie.

„Săracii americani, doreau să tragă cu rachetele de croazieră Tomahawk care cost 1 milion de dolari bucata. Le-am dat 10 clopote tip Catedrala Mântuirii Neamului de l-au trezi până și pe Putin de la Moscova.
Clopotul de Patriarhie costă aproximativ 500,000 de dolari dar cele speciale pe care le-am dat americanilor costă 5 milioane de dolari bucata. Nu mulți știu dar cel mai bine este să-ți investești banii în clopote de Mântuire decât în aur. Aur chiar are toată lumea.

Nu ne facem probleme de bani. Atâta timp cat avem exclusivitate la înmormântări, nunți, botezuri, parastase românii cotizează conștiincios. Putem produce 50 – 60 de clopote cu raza lunga de acţiune în fiecare an.

Mai mult, avem clopoței speciali amplasați în Parlament și Guvern. Nu trebuie decât să sunăm odată și politicienii votează imediat bani pentru biserici. Sursa: Internet-bun.info

Ultimile din

Mergi la SUS