Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Trei bărbaţi, amendaţi cu câte 5000 de lei, după ce s-au întâlnit la locuinţa unuia dintre ei, unde au consumat alcool

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Trei bărbaţi au fost amendaţi de poliţiştii constănţeni cu câte 5.000 de lei după ce s-au întâlnit la locuinţa unuia dintre ei, unde au consumat băuturi alcoolice, iar unul din ei le-a arătat celorlalţi o armă de tip airsoft pe care o deţine.

Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis că, luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia s-au sesizat din oficiu în urma postării unui filmuleţ pe o reţea de socializare.
„În urma vizionării imaginilor,  poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane implicate, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei trei bărbaţi s-au întâlnit la locuinţa unuia dintre ei, au consumat băuturi alcoolice, iar gazda le-a arătat prietenilor săi o armă de culoare neagră, pe care unul dintre aceştia a folosit-o în filmuleţul respectiv. Poliţiştii au stabilit faptul că arma este o replică de tip airsoft”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.
Astfel, bărbatul în vârstă de 33 de ani, proprietarul armei, a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru că nu a respectat condiţiile de păstrare a armei.
Ceilalţi doi bărbaţi care apar în video au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei pentru nerespectarea O.M. 3/2020.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS