Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Timp de două ore salvamarii și cei de la ISU au căutat un bărbat presupus înecat în Marea Neagră. Când l-au găsit, toată lumea de pe plajă a început să râdă. Motivul te lasă fără cuvinte

in ExtraNews de

Un caz mai puțin obișnuit a avut loc marți, pe litoralul românesc. Mai exact, totul s-a întâmplat în stațiunea Eforie Nord, unde, timp de două ore, polițiștii, jandarmii, salvamarii și cei de la ISU au căutat un bărbat presupus înecat în Marea Neagră.

Totul a început în jurul orei 10.00 dimineața, când o femeie le-a spus salvamarilor că soțul ei s-a înecat. „Ajutați-mă, s-a înecat! A intrat în apă și nu s-a mai întors. Ajutați-mă, vă rog”, a spus femeia speriată.

În scurt timp, la fața locului, au apărut un echipaj de Poliție, un jandarm, dar și un echipaj ISU, toți căutând bărbatul timp de aproape două ore.

Într-un final, soțul și-a făcut apariția! Pe propriile picioare! Bărbatul se înecase într-adevăr, dar nu în valurile mării, ci în alcool! Bărbatul și-a păcălit nevasta, ieșind din mare fără ca aceasta să-l vadă și oprindu-se la o terasă, unde a băut timp de două ore câteva halbe cu bere!

Sursa: fanatik.ro

Ultimile din

Mergi la SUS