Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TEN PLIN DE PROSPEŢIME ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ!

in Frumusete de

Indiferent dacă vrei să impresionezi pe cineva dimineaţa sau să începi ziua cu o altă stare de spirit, poţi arăta superb la trezire. Aspectul proaspăt se obţine şi se menţine greu. Opt ore de somn sunt un tratament bun de înfrumuseţare, dar nu în fiecare noapte poţi dormi atât. E bine să te asiguri că vei arata superb dimineaţa indiferent de timpul petrecut în lumea viselor. Pentru asta, există câteva trucuri.

BEA UN PAHAR CU APĂ ÎNAINTE SĂ TE BAGI ÎN PAT! Pielea ta are nevoie de apă pentru a fi sănătoasă şi strălucitoare. Apa trebuie să fie ultimul tratament de frumuseţe dintr-o zi. Pune un pahar cu apă pe noptieră şi bea-l cu înghiţituri mici, imaginându-ţi că este elixir! Surpinzător, dar, mai bine hidratată, vei dormi mai uşor şi mai profund.

CURĂŢĂ BINE FAŢA ÎNAINTE DE CULCARE! Demachierea este importantă pentru a îndepărta machiajul şi toate particulele poluante strânse peste zi de faţă, însă după acest pas trebuie să speli tenul cu apă. Acest gest curăţă porii şi pregăteşte pielea de o regenerare mai bună, lăsând oxigenul să pătrundă în interiorul ei în mod natural. Pentru un plus de luminuozitate, înainte să clăteşti faţa cu apă, masează tenul, timp de un minut, cu orice fruct ai la îndemână. Vitaminele din pulpa fructului vor aduce luminuozitate şi prospeţime.

APLICĂ O CREMĂ DE NOAPTE! Aceste crème au formule mai bogate în ingrediente active, ajută pielea să se regenereze şi o menţin hidratată toată noaptea, aspect care îi va asigura un aspect neted dimineaţa.

APLICĂ BALSAM PE BUZE! Buzele pierd şi ele apă pe timpul nopţii, mai ales dacă în cameră este prea frig sau prea cald, iar dimineaţa sunt foarte uscate, cu cojiţe. Pentru a preveni acest lucru, începe îngrijirea lor înainte de a te trezi, adică de cu seară aplică un strat generos de balsam.

PUNE COMPRESE PE OCHI! Se găsesc în comerţ foarte multe astfel de comprese, gata impregnante cu substanţe decongestive, dar poţi să-ti prepari un ceai de muşeţel sau albăstrele, să înmoi în ele două dischete demachiante şi să le aplici pe ochi după ce te-ai băgat în pat. Zona va fi foarte bine hidratată, calmată iar pungile / cearcanele nu-ţi vor mai da bătăi de cap.

Ultimile din

Mergi la SUS