Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TALISMANELE POT PURTA…GHINION

in Diverse de

Talismanele influențează sănătatea, starea de spirit sau atmosfera din casă. Iată câteva lucruri pe care e bine să le știi despre potențialul unor asemenea obiecte foarte răspândite.

Achiziționând un obiect mai puțin obișnuit pentru propriul cămin, trebuie să știi foarte clar în ce scop o faci. Este uneori periculos să cumperi ceva numai “de décor”, pentru obiectele ce par absolut inofensive pot aduce mari neplăceri, fie că este vorba de suvenire din țări exotice, fie de diverse amulete. Și încă ceva: să nu-ți pară niciodată rău dacă un obiect preferat s-a pierdut. Asta înseamnă că a preluat una din problemele care îți îngreunau viața și, îndepărtând-o, a plecat cu ea pentru totdeauna.

CRUCIULIȚA DE LA GÂT. Cea mai complexă dintre toate amuletele. Înainte de a-ți cumpăra o nouă cruciuliță, pregătește-te sufletește pentru asta, cere în gând schimbări în destin. Sfintește-o în acea biserică unde te simți cel mai împăcată. Nu primi în dar o cruce pe care a mai purtat-o cineva: poate fi o cruce “grea”. Dacă o pui la gât, poți prelua și problemele fostului ei posesor. Dacă acea cruce a aparținut unei persoane dragi, ține-o în mână și cere în gând sprijinul ei.

PIATRA GĂURITĂ. Este un mare noroc să găsești o asemenea piatră, ea își va proteja posesorul. Piatra poate crăpa – în felul acesta te salvează, preluand influențe negative puternice îndreptate împotriva ta.

AUR ȘI ARGINT. Pentru ca bijuteriile din metale nobile să-ți fie de folos, este important să simți căldura pe care o emană. Dacă nu-ți plac aurul sau argintul, nu merită să le porți numai pentru că “se potrivesc cu rochia”, nu te vei simți confortabil.

DIAMANTE. Podoabele cu diamant, în calitate de talisman, sunt potrivite pentru oricine. Cu condiția să nu fie furate, ci cumpărate cu bani cinstiți sau dăruite din toată inima. Atenție la diamantul crăpat, este semn de pericol. Excepție face cazul când piatra fisurată și-a fost dăruită de o persoană de care ești atrasă sau când ai cumpărat-o știind că nu este perfectă și ești gata s-o iubești așa cum e.

MĂȘTI ȘI STATUETE AFRICANE. Nu sunt cele mai potrivite decorațiuni pentru casă, mai ales dacă au fost achiziționate fără a consulta un specialist care să-ți spună ce reprezintă. Aceste obiecte s-ar fi putut afla în locuri unde s-au adus jertfe. Preluând cumplita informație, ele o vor “împărți” cu noul proprietar.

RUNE, PENTAGRAME. Obiecte eficiente, însă foarte periculoase. A purta o rună, chiar pozitivă, dar scoasă din context, sau o amuletă cu imaginea unei pentagrame este echivalent cu folosirea cremelor pe baza de hormoni la 20 de ani: efectul este rapid, dar consecințele sunt imprevizibile.

NICIUN REGRET!

Dacă simți că o amuletă îți poartă ghinion, încearcă să vinzi respectivul obiect. Nu pune banii obținuti în pușculiță, alături de celelalte economii, ci folosește-i pentru a face un gest caritabil. Dacă se va găsi cineva care, cunoscând motivele pentru care vrei să renunți la obiectul în cauza, să accepte să-l primească în dar, oferă-l – sunt toate șansele ca talismanul să aibă o influență pozitivă asupra noului stăpân. Dacă însă nimeni nu va dori să primească obiectul “problemă”, încearcă să îl duci la un magazin de profil – mai mult ca sigur vor accepta să-l primească spre vânzare dacă nu vei cere bani în schimb.          

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS