Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Suplimentele alimentare: o soluție rapidă și eficientă pentru a scăpa de o infecție urinară

in Sanatate de

Să te confrunți cu o infecție a tractului urinar nu este deloc plăcut. Poate fi dureroasă, inconfortabilă și de-a dreptul neplăcută. În timp ce antibioticele sunt cea mai comună opțiune de terapie, există, de asemenea, suplimente alimentare care pot ajuta la ameliorarea simptomelor și la prevenirea viitoarelor ITU. Descoperă în continuare beneficiile utilizării suplimentelor pentru combaterea infecțiilor urinare și află care sunt cele mai eficiente produse.

Rolul suplimentelor alimentare în prevenirea unei infecții a tractului urinar

Suplimentele alimentare au un rol important în prevenirea deficiențelor nutritive și în susținerea sănătății generale. Deși este întotdeauna cel mai bine să obținem nutrienții dintr-o dietă echilibrată, uneori este dificil să primim tot ce avem nevoie. Din acest motiv, este recomandat să apelăm la suplimente. Acestea pot completa deficiențele și se vor asigura că organismul nostru primește toate vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a funcționa cât mai bine.

În ceea ce privește suplimentele pentru infecție urinară, extractul de merișor este un supliment despre care se cunoaște că ajută la prevenirea infecțiilor urinare. D-mannoza este un alt ingredient ce poate fi găsit în pliculețele urifast și care poate fi eficient în prevenirea infecțiilor urinare prin faptul că ajută la eliminarea bacteriilor din tractul urinar.

De ce să alegem un supliment alimentar precum Urifast plicuri?

Atunci când ne dorim o soluție naturală pentru infecțiile urinare, putem apela la numeroase suplimente, precum urifast plicuri. Acest supliment alimentar conține D-mannoză și ExocyanTM, un extract concentrat standardizat pur de merișor canadian, care acționează împreună pentru a oferi o dublă protecție împotriva infecțiilor urinare acute și recurente. Nu numai că ameliorează rapid simptomele în decurs de 30-60 de minute, dar ajută și la prevenirea infecțiilor viitoare, oferind doze optime, studiate clinic, de D-mannoză și proantocianidine (PAC). 

În plus, ingredientele naturale se completează reciproc pentru a crea o formulă și mai puternică. Cu extractul său concentrat pur de merișor canadian 100% și un conținut standardizat de 36 mg per plic, Urifast poate fi o modalitate sigură și eficientă de a sprijini sănătatea tractului urinar. 

Suplimentele alimentare acționează prin stimularea apărării naturale a organismului împotriva simptomelor
asociate cu o infectie urinara și a unui tract urinar sănătos. Prin încorporarea lor în rutina zilnică, putem să prevenim viitoarele infecții și să ne menținem sănătatea sistemului urinar.

Ultimile din

Mergi la SUS