Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

STOP Joc! Liviu Dragnea, scuza perfectă spusă la Antena 3! Salariile nu se mai măresc!

in Politic de

PSD în frunte cu Liviu Dragnea au jucat cartea populismului în dorința de a cumpăra o parte din români atât cât le trebuie să schimbe legile anti-justiției.
Au promis măriri de salarii pe care nici sindicatele nu le cred ajungându-se la situația ca sindicatele să ceară demisia ministrului Muncii pentru secretomanie. De ce secretomanie? Pentru că totul a fost un joc de imagine, nimic serios.

Aseară, la Antena 3, Liviu Dragnea a declarat că României i se pregătește ceva „groaznic”: suspendarea fondurilor europene pentru deficit excesiv! De ce va avea România deficit excesiv? Pentru că Liviu Dragnea vrea să mărească fără nicio logică salariile bugetarilor!
Citeste si
„PSD admite că nu există banii pentru măririle halucinante de salarii pe care le pregătește:”

Liviu Dragnea la Antena 3 potrivit stiripesurse.ro: ”E un plan pentru a decredibiliza guvernul nostru, pentru a genera, în Comisia Europeană, ceva nemaipomenit, nemaiauzit. Comisia să nu aștepte sfârșitul anului și să declanșeze procedura de deficit excesiv. Ăsta e planul, e un plan complex, cu care o să ne batem. Se poate ajunge la blocarea fondurilor europene. Dacă îl continuă, o să discutăm și mai deschis. Și mă refer la cel mai înalt nivel, nu la nivelul 2 sau 3.”

În traducere liberă pentru bugetari: Liviu Dragnea știa că dacă va mări salariile vom depăși 3% din PIB deficit și vom fi sancționați de Uniunea Europeană cu suspendarea fondurilor europene. Cine a votat în Parlament această pedeapsă? Toate partidele în frunte cu PSD.

Este pentru prima dată când un lider politic aduce în discuție suspendarea fondurilor europene ca sancțiune. Partidele de opoziție nu au avut curaj să spună așa ceva.

Credeți că se va bate Dragnea cu oficialii europeni și România va pierde fondurile europene?Privacy Policy Settings

Mergi la SUS