Stefan Mandachi vrea ii scoata din Ditrau pe cei doi brutari din Sri Lanka si sa-i angajeze la un restaurant al sau

in ExtraNews de

Antreprenorul Stefan Mandachi, devenit cunoscut dupa construirea unui metru de autostrada si initiatorul miscarii #sieu, a anuntat ca doreste sa ii angajeze, ca brutari, pe cei doi cetateni din Sri Lanka, aflati in centrul scandalului rasist din comuna Ditrau, judetul Harghita.

„Ii angajez eu ca brutari in orice restaurant de-al meu, cu riscul sa pierd clientii sau sa provoc rascoale. Ei sa puna degetul pe harta, avem locatii in toata tara, ii pun sef de productie la panificatie si postez poze cu mine si cu ei in locatie. Cine poate sa-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, sa-mi scrie urgent in privat. Sunt foarte hotarat!”, a declarat Mandachi, intr-o postare pe Facebook.

Antreprenorul din Suceava s-a declarat nemultumit de atitudinea patronului brutariei din Ditrau, pe care l-a considerat drept „las”.

„Eu daca eram in locul patronului de la Ditrau nu as fi renuntat la cei doi straini pentru nimic in lume. A fost las, desi cine stie ce nebuni l-au presat… Stia cu ce probleme ne confruntam noi antreprenorii, dar a tacut. Eu preferam sa inchid restaurantul, sa vand afacerea, sa fac revolutie, dar n-as fi renutat la cei doi brutari. Nu pentru ca sunt eu bun la inima, ci ca o forma de protest impotriva Statului care a alungat toti romanii peste granite. I-a haituit si pe angajati si pe patroni, pana a ramas tarisoara golita”, a spus Mandachi.

„O sa deschid cat de curand o franciza in Sfantu Gheorghe. Vor fi straini acolo, s-a priceput? Desi nu erau planificati! Asta ca sa stie nebunii cu gandire feudala si sa ne evite. Am voie sa respect legea in tara mea, nu?”, a mai spus initiatorul miscarii #sieu, potrivit digi24.ro